tiistai 4. joulukuuta 2012

ACOn Face Young -puhdistusvaahdosta

Ostin Kluuvin apteekin alehyllystä ACO-merkin Face Young -sarjan puhdistusvaahdon, kun kerran halvalla sain. Normaalihinta on 8 - 9 euron välillä ostopaikasta riippuen.

INCI-lista (Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sorbitol, PEG-12, PEG-220, Salicylic Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Parfum) on lähes identtinen ACOn Cliniderm -sarjan Renewing Cleansing Foamin kanssa (jota myös ostin ja josta on postaus tulossa, kunhan ehdin käyttää sitä). Erona on vain se, että tämän tuotteen INCI-listan Salicylic Acid ja Disodium EDTA on tuossa jälkimmäisessä vaahdossa korvattu Lactic Acidilla, Sodium Lactatella ja Glycolic Acidilla. Kuorivat/kirkastavat ainesosat ovat siis erilaiset: tässä salisyylihappoa, jälkimmäisessä maitohappoa ja glykolihappoa (+ noita tuntemattomampia nimiä...).

Tämä puhdistaa melko hyvin ja ihoni on pitänyt tästä. Käytän tätä kasvojen aamupesuun ja iltapesun 2. vaiheessa (1. vaiheessa poistan meikit Clarinsin putsarilla). Tuotteen tehon huomaa parhaiten käsien ihosta: jos välittömästi esim. aamupesun jälkeen ryhtyy vetämään nylonsukkiksia jalkaan, ne tuntuvat tarrautuvan kiinni käsien ihoon, jonka tämä jättää hetkeksi hieman karheaksi. En kuitenkaan luota siihen, että tämä poistaisi yksinään käyttämäni kestomeikkivoiteet ja iltapesun jälkeen viimeistelen puhdistuksen usein vielä kasvovedellä.

Sanoisin, että tämä on perushyvä tuote, josa on ihan kiva tuoksu ja jota on mukava käyttää - olkoonkin, että pumppu päästää painalluksen yhteydessä hassun "sqwiik"-äänen. Käytän tämän ihan miellelläni loppuun mutta uutta en aio hankkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti