maanantai 19. marraskuuta 2012

Max Factorin All day flawless 3-in-1 meikkivoiteesta

Viime postauksesta on vierähtänyt aika lailla aikaa pääasiassa jonkinasteisesta syysväsähdyksestä loppuen. Aamut ovat pimeitä, päivät enimmäkseen harmaita ja iltapäivällä onkin jo hämärää ja sitten pimeää. Viime syksy ei ollut läheskään näin paha, sitä edeltävät kaksi kyllä juuri tällaisia. En vain muista, mitä ihmeainetta olen viime vuonna mahdollisesti napsinut... se tulisi kyllä taas tarpeeseen.

Kosmetiikkashoppailua pimeys on kyllä vain kiihdyttänyt, joten nyt vain pitäisi ehtiä ja jaksaa kirjoitella. Aloitan vaikka tästä Max Factorin uudesta All Day Flawless 3-in-1 meikkivoiteesta, joka tuli hiljattain kauppoihin. Tuotehan lupaa olla sekä primer, meikkivoide että peitevoide. Kuulin (tai luin) tästä ensimmäisen kerran itse asiassa jonkun blogin kautta ja painoin heti mieleen, että vaalein sävy on 40/Light Ivory. Kun sitten sain raahattua itseni tavarataloon, vaalein myynnissä oleva sävy olikin 45/Warm Almond, joka kyllä siellä meikkitelineen valaistuksessa näytti hyvältä mutta päivänvalossa aivan liian tummalta.

Jonkun lehden välissä tuli kuitenkin sitten näytepakkaus, jossa oli peräti kahta sävyä: Light Ivorya (40) ja Naturalia (50). Tänään tuo sävy 40 pääsi sitten "tositoimiin" eli 12-tuntinen päivä, johon sisältyi myös liikuntaa ja sen myötä runsasta hikoilua. Meikin alla oli Vichyn uutta Idéalia-kosteusvoidetta (josta on pian tulossa postaus) ja päällä Kryolanin irtopuuteria. Näillä siis mentiin. Kasvoilla meikkivoide tummui hapettuessaan ehkä aivan hitusen verran (tai sitten vain kuvittelen) mutta tuo tummuminen oli aivan minimaalista.

Meikkivoide oli sävyltään juuri minulle sopiva eli vaalea olematta liian punertava tai kellertävä. Käytin aikoinaan parikin tuubillista Max Factorin Lasting Performancea sävyssä 100/Fair ja voisin kuvitella tämän olevan melko lähellä sitä. Vaaleudeltaan samaan sarjaan menevät myös Maybellinen Fit Me:n sävy 110 ja Maybellinen Super Stay 24h-meikkivoiteen vaalein sävy 005. Sanoisin kuitenkin Fit Me:n olevan hieman kellertävämpi ja Super Stayn hieman punertavampi kuin tämä.

Koostumukseltaan voide on ohut mutta kohtalaisen peittävä ja helposti kerrostettavissa. En nyt sanoisi tämän ainakaan täysin korvaavan primeria ja/tai peitevoidetta mutta tämä levittyi helposti ja tätä pystyi työstämään sopivan ajan ennen tämän "juuttumista" kasvoille. Kestävyydeltään tämä oli hyvä eli edellä mainitsemastani rankasta hikoilusta huolimatta voisin lähteä tällä samalla naamalla vielä ihan hyvin vaikka kauppaan tai kahville. Kiiltoa tämä piti poissa paremmin kuin meikkivoiteet yleensä, ainoastaan nenän rasvoittuvuudelle tästä ei ollut vastusta. Poistettavuudeltaan tämä oli kuten kestomeikkivoiteet yleensäkin eli kannattaa valita tehokas puhdistustuote ja mielellään joko toistaa pesu tai/ja varmistaa puhdistustulos kasvovedellä pyyhkien.

Koska tykästyin tähän, ryhdyin nyt selvittelemään, mistä tätä vaaleinta sävyä saisi hankittua ja helpoimmalta vaihtoehdolta vaikutti nettikauppa shopping4net.fi, josta olen aiemminkin tilaillut kosmetiikkaa ja piilolinssejä. Tuolla tämän hinta on 16 euroa (kaupoissa yleensä 19,90 -20,90) ja jos tilaa pelkästään tämän, postikuluja tulee noin vitosen verran (tilasin sen verran paljon muutakin, että sain tilaukseni loppujen lopuksi postikuluitta).

*PÄIVITYSTÄ* Olen nyt käyttänyt tätä joka arkipäivä kahden viikon ajan ja olen vielä tyytyväisempi kuin alussa. Tämä ei ole tukkinut ihoa lainkaan (olen toki poistanut tämän huolella mutta jotkut muut tuotteet ovat synnyttäneet näppyjä jopa yhden työpäivän aikana) ja kestävyydeltään tämä on ollut loistava, vaikka olen joutunut tarpomaan vesisateessa ja lumisateessa. Lisäksi, jos tämä lähtee kulumaan, tämä kuluu tasaisesti muuttuen vain vähemmän peittäväksi. Tämä ei siis lähde liukumaan kasvoilla, kasaannu ilmejuonteisiin tai jätä kasvoille "meikitöntä" kohtaa, jos vastasatanutta lunta sattuu kasvoiltaan hieman kovakouraisemmin pyyhkäisemään. Kuvallista vertailua tämän, Maybellinen Fit Me -sävyn 110 ja Lancômen Teint Idole 24h:n vaaleimman sävyn välillä löytyy postauksesta "Vaaleista meikkivoiteista - taas kerran".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti