sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Silmämeikinpohjustuksesta

Olen hieman laiska (tai huolimaton) meikkaaja ja useimmiten arkiaamuisin tyydyn sipaisemaan silmäluomet puuterilla ja laittamaan hieman (halpaa, vähäpigmenttistä) luomiväriä.

Tällainen yhdistelmä kestää peruspäivän rasitukset (?) aivan riittävän hyvin. Iltameikkiin panostan jonkin verran enemmän ja monien vuosien ajan käytin Lumenen Beauty Base silmämeikinpohjustusainetta, joka tasoittaa silmänympärysten väriä ja auttaa pitämään voimakaammankin väriset luomivärit varsin hyvin paikoillaan. Kuten moni muukin Lumenen tuote, tämäkin on hyvin usein tarjouksessa ja koska tuote on äärettömän riittoisaa, tämä ei tunnu - etenkään tällä satunnaisella käytöllä - loppuvan ikinä. Itse asiassa tämä tuubi on vasta kolmas lajiaan - ja luultavasti käyttäisin edelleen tämän edeltäjää ellei se olisi kuivahtanut käyttökelvottomaksi.

Kuivahtaminen saattaa uhata myös nyt käytössä olevaa tuubia sillä olen löytänyt vielä paremman tuotteen silmämeikinpohjustukseen. Monissa seuraamissani kosmetiikkablogeissa on hehkutettu Urban Decay -merkin Primer Potion -nimistä pohjustusainetta, jonka on vannottu tekevän ihmeitä. En ole kuitenkaan koskaan saanut aikaiseksi tilata tuota maagista ainetta, koska en ole löytänyt sitä myyvistä nettikaupoista mitään muuta ostettavaa.

Edellisessä postauksessani mainitsemaani mustaa saippuaa etsiessäni päädyin Coastal Scentsin nettikauppaan, jossa myydään Shadow Worx -nimistä silmämeikinpohjustusvoidetta. Kun saippua joka tapauksessa oli jo ostoskorissa, koska käyttäjäkommenteissa vannottiin Shadow Worxin olevan vielä Urban Decayn vastaavaa tuotetta parempaa ja koska tämä nyt oli edullisempaa (10$) ja pakkauskokokin suurempi (20ml), en voinut vastustaa kiusausta.
En pysty tietenkään ottamaan kantaa siihen, onko tämä UD:n Primer Potionia parempaa mutta Lumenen tämä päihittää mennen tullen. Jopa mainitsemani halpisluomivärit kestävät tämän päälle sudittuina todella hyvin ja paremmat luomivärit (nyt puhumme niinkin "kalliista" hintaluokasta kuin Wet'n'Wild) ja niillä tehty vahvakin silmämeikki pysyvät paikoillaan etkot, bileet, jatkot ja jatkojen jatkoiltakin kotiin tullessa aurinkolasien käyttämiseen on aivan muita syitä kuin silmämeikki. Joskus on suorastaan säälittänyt pestä siistinä säilynyttä bilemeikkiä pois...

Tästä tuotteesta vielä sen verran, että siinä missä Lumenen pohjustusaine on paksua ja jähmeää, tämä on koostumukseltaaan kevyttä ja lähes nestemäistä, joten tätä on helppo levittää ja sipaista varmuuden vuoksi hieman T-alueellekin kasvomeikin kestoa parantamaan ilman, että meikistä tulee paksun ja tukkoisen näköinen. Kuten Primer Potionia niin myös tätä on saatavana shimmerisenä versiona mutta jätän sen ehkä innostuneempien meikkaajien testattavaksi ja tyydyn itse iloitsemaan siitä, että luomivärit kestävät niissä kohdissa, mihin niitä olen töpötellyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti