sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Sunsilkin Volumizing Mististä

Koska olin ollut tyytymätön L'Oréalin tuuheuttavaan suihkeeseen, päätin kokeilla useampaan otteeseen kaupassa hipeltämääni Sunsilkin Volumizing Mistiä, osin jo sen edullisen hinnan (Prismassa muistaakseni 3,90€) vuoksi. Pullossa on nestettä 150 millilitraa.

Tuotetta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja "muotoillaan". Tästäkään tuotteesta ei siis selvinnyt, tarkoitetaanko muotoilulla föönausta tms. Koska en föönaa hiuksiani, annoin niiden kuivua ihan normaalisti. Omiin tarpeisiini volyymia tuli näinkin menetellen aivan riittävästi lisää ja, jos olin kiinnittänyt lähes kuivat hiukset klipsillä ylös vaikkapa kasvojen pesun ajaksi, syntynyt "kihara" kesti yllättävän kauan ja toi hiuksiin vielä lisää boostia.

Hiuksia on helppo haroa tuuheiksi kesken päivän ihan sorminkin ja - jos edessä on iltamenoja - riittää, että hiuksia sohaisee kostein käsin ja laittaa ne hetkeksi klipsillä kiinni ja tuloksena on kivaa laineikkuutta. Hiukset takkuuntuivat hieman normaalia enemmän mutta kyse oli enemmänkin yhteen tarttumisesta kuin oikeista takuista, joten epätoivon kyyneliä ei tarvinnut vuodattaa, vaikka peilistä katsoi aamulla superpörrö.

Tuotteen tuoksu on hennon hedelmäinen eikä missään tapauksessa häiritsevä. Yliannostusta kannattaa varoa, sillä silloin hiukset tuntuvat käsiin superlikaisilta, vaikkei tahmeus kuontalossa varsinaisesti erotukaan. Omiin ohuehkoihin mutta pitkiin hiuksiini olen oppinut käyttämään 6-8 suihkausta: pari tyveen, pari pituuksiin ja pari latvoihin ja lopuksi harjaan hiukset läpi.

En ole siis kokeillut tätä föönin tai muotoiluraudan kanssa mutta jos tulokset ovat näin hyviä "tekemättä mitään", taidan jossain vaiheessa ottaa lämmönkin mukaan "muotoiluun". Omaan käyttööni tämä jää pysyvästi ja suosittelen kyllä testaamaan tätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti