maanantai 1. lokakuuta 2012

Diorskin Icône Photo Perfect -meikkivoiteesta

Oi tätä onnenpäivää! Kuten olen jo aiemmissakin meikkivoidekirjoituksissani maininnut, on Diorin Diorskin Icône Photo Perfect Makeup sävyssä 010 (Ivoire) ollut iholleni niin täydellinen, että ostin sitä - silloin, kun sitä vielä sai, hyvin tyytyväisenä uudestaankin sen korkeasta hinnasta huolimatta. Kun sitä ei enää löytynyt kaupoista eikä eBaystakaan (kuin "väärissä" sävyissä tai myyjiltä, jotka eivät edes äärimmäisen  kohteliaista sähköpostiviesteistänikään huolimatta suostuneet toimittamaan sitä Suomeen), päädyin tilaamaan saman tuotteen sävyssä 001 (Transparent), joka sentään toimi mainiosti meikinpohjustustuotteena.

Säästelin viimeisen tuubini jämiä pitkään ja hartaasti mutta tulin pari viikkoa sitten siihen tulokseen, ettei tuote nyt enää välttämättä avatussa ja käytännössä tyhjässä tuubissa enää säily kauaa käyttökelpoisena, leikkasin tuubin saksilla puoliksi ja kaaputtelin pienellä lastalla kaikki seinämiin jääneet jämät yhteen. No, seinämissä tavaraa olikin yllättävän paljon, joten koska voide on runsaspigmenttinen, olen nyt pärjännyt näillä "jämillä" jo reilut kaksi viikkoa ja tavaraa riittää vielä varmaan ainakin viikoksi.

Olin siis jo täysin luopunut toivosta ja joka aamu meikatessani harmittelin, että yhteinen tieni tämän tuotteen kanssa on tulossa lopulliseen päätepisteeseen. Tänään kuitenkin, kun olin etsimässä eBaysta jotain aivan muuta, hain ihan vain ajankulukseni tuota meikkivoidetta ja WTF! Sitä löytyi ja vieläpä kohtuuhintaan. Olisin ollut valmis maksamaan tuosta 50€/tuubi mutta hinta olikin vain noin puolet tuosta ja postikulutkin vain parin punnan luokkaa. Kun kerran tätä vihdoin löytyi oikeansävyisenä, tuohon hintaan ja koska en a) ostanut mitään E.F.L.:in tämänviikkoisesta -50% kampanjasta ja b) koska en käyttänyt euroakaan Sokoksen 3+1 -päivillä, otin sitten vapauden ostaa tuota ne molemmat ko. myyjällä myynnissä olleet pakkaukset.

Tämä shoppailu ei tietenkään varsinaisesti edesauta paisuneiden meikkivoidevarastojeni vähentämisprojektissa mutta koska tällainen onnenpotku tuskin enää toistuu, käytän näitä varmaankin hyvin säästäväisesti ja vain niissä tilanteissa, kun haluan olla varma, että meikkivoide peittää, pitää ihon mattana ja kestää tarvittaessa vaikka seuraavaan päivään asti - ja pitää vielä ihonkin hyvässä kunnossa siinä ohessa. Tämä siis tarkoittaa, että yritän pitää nämä juuri hankkimani tuubit avaamattomina mahdollisimman pitkään (tämä hiljattain aukileikkaamani tuubillinen on ollut avattuna varmaan lähes kaksi vuotta ja on edelleen hyvässä kunnossa) ja tosiaankin keskityn käyttämään noita päivittäismerkkien tuotteita nyt pois tilaa viemästä.

Onko teille tullut tällaisia hetkiä, että jo lopetettua HG-tuotettanne löytyy kuin ihmeen kaupalla vielä jostain - ja vieläpä edulliseen hintaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti