keskiviikko 5. lokakuuta 2011

"Harjallisista" kasvojen puhdistusaineista

Jokunen aika sitten kauppoihin alkoi ilmestyä kasvojenpuhdistusaineita, joiden pakkauksiin oli yhdistetty "harja", nyt esittelemissäni tapauksissa siis pitkäpiikkinen suti (Garnierin ExfoBrush) tai litteä, nystyräinen levy (L'Oréalin ChronoClear). Molemmilla aineilla (testasin rasvoittuvan ihon tuotteita) oli sama lupaus: puhdistaa syvältä, ehkäistä näppyjen syntymistä ja edesauttaa vanhoista näpyistä jääneiden jälkien haalistumista.

No, itse aineet olivat varsin samankaltaisia geelejä, jotka eivät kyllä puhdistusteholtaan riittäneet (kesto-)meikkivoiteiden poistamiseen mutta jotka olivat kaksivaiheisen puhdistuksen osana ihan hyviä. Garnierin "harja" oli mielestäni tehokkaampi (ja pelottavan piikikkäästä ulkonäöstään huolimatta hellä iholla). Ongelma olikin sitten siinä, että harja on kiinni pullon suuosassa ja kasvojen "harjailu" puteli kädessä oli hankalaa. Kokeilin sitten vääntää pullon suuosan irti, mikä toki helpotti harjailua mutta suuosan terävistä reunoista päätellen designer ei ollut suunnitellut tuotetta käytettäväksi ihan tällä tavoin.

L'Oréalin pakkauksessa "harjaosa" on puolestaan helposti irrotettava levy, joka istuu käteen mukavasti ja jolla puhdistusaine on helppo pyöritellä kasvoille. Samoin tämän harjasysteemin pesu ja kuivatus käytön jälkeen on helppoa, joten tämä tuntuu hygieenisemmältä käyttää. Valitettavasti tämän "harjalevy" ei ollut mielestäni läheskään niin puhdistava kuin Garnierin tuotteen.

Olen kokenut Kanebon puhdistusliinan sen loistavasta puhdistustehosta huolimatta hieman turhan hankalaksi käyttää (kostuttaminen, pyyhkiminen, huuhtelu,  pesu, kuivaaminen) mutta nämä kolme tuotetta yhdessä ovat osoittaneet, että kasvot tulevat kyllä paremmin puhdistetuiksi, kun mukana on pelkän pesuaineen (ja käsien) lisäksi myös joku tällainen mekaaninen elementti. Niinpä innostuin tilaamaan (muun sälän ohella) Deal Extremestä pakkauksen, jossa pitäisi olla kaksi erikokoista kasvojen puhdistuksen/hieronnan apuna käytettävää nystyräistä "palleroa". Odottelen vielä paketin saapumista mutta raportoin kyllä sitten aikanaan kokemuksistani.


Meikkileikkejä-blogin Mansikka antoi myös tälle blogille Tunnustuksen. Kiitos siitä! Tässä nyt vastaukset kymmeneen kysymykseen ja sen jälkeen muutama blogi, joille haluan antaa tämän tunnustuksen. Tarkoitushan olisi ollut jakaa tämä eteenpäin kymmenelle blogille mutta kaikki elämänalat huomioiden seuraan yhteensä ehkä kymmentä blogia ja osa seuraamistani blogeista oli tämän jo näköjään saanut, joten listaukseni jää lyhyeksi.

No, jos ensin nämä vastaukset:

1. Suosikkiväri: Musta
2. Suosikkieläin: Koira
3. Suosikkinumero: 8
4. Suosikki alkoholiton juoma: Punaviini
5. Facebook vs. Twitter: Facebook
6. Intohimoni:  Eräs mies
7. Saada vai antaa lahja: Antaa 
8. Suosikkikuvio: Ympyrä
9. Suosikkiviikonpäivä: Perjantai
10. Suosikkikukka: Ylang-ylang


Tunnustus lähtee eteenpäin seuraaville blogeille:
Blogiinas
Lifeishardletsgoshopping

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti