sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Vielä Philips Lumeasta

Neljäs Philips Lumea -käyttökuukausi alkaa olla takana. Myönnän, että yksi "kaksiviikkoiskäsittely" jäi välistä joten karvatupet saivat olla rauhassa lähes neljä viikkoa. Tästä ei kuitenkaan aiheutunut mitään katastrofaalista karvoittumista (edes näin jälkeenpäin tarkastellen) vaan tilanne pysyi ennallaan: kasvavien karvojen määrä ei siis vähentynyt mutta ei lisääntynytkään. Pidempi tauko tai neljän viikon tauko ensimmäisten kolmen kuukauden aikana aiheuttaisi varmaan kyllä "taantumista".

Philips antaa Lumealle n. kolmen kuukauden tyytyväisyystakuun ja olen kyllä ollut niin tyytyväinen, etten missään tapauksessa edes harkinnut tämän palauttamista. Kainaloissa kasvaa enää ehkä 20% aiemmasta määrästä - ja nekin selvästi aiempaa ohuempina; bikinirajassa/-alueilla (mikä tässä nyt sitten on sovelias termi?) on jo kokonaan karvattomia kohtia ja jäljellä oleva 30% kasvaa joko ohuempana ja/tai vaaleana. Ja tarkoitan todellakin erittäin vaaleaa; niitä ei näe ellei vartavasten etsi. Olisi tietysti kiinnostavaa tietää, onko karvan väri muuttunut vai ovatko nuo karvat olleet aina vaaleita mutta niitä ei ole vain huomannut mustien karvahirviöiden kerätessä kaiken huomion. Vaaleisiin karvoihinhan Lumea ei siis tehoa mutta kutsuisin karvojen vaalenemista (jos siitä on kyse) kuitenkin edistykseksi.




Säärten suhteen olen ollut laiska, sillä niiden käsittely on hidasta ison pinta-alan vuoksi ja vaatii monesti akun uudelleenlatauksen. Karvankasvu on harvoista (joskin säännöllisistä) käsittelykerroista huolimatta kuitenkin vähentynyt ja yhteenvetona voin sanoa, että yksi syy "laiskuuteen" taitaa olla nimenomaan nykyisten karvojen vähäisyys, ohuus ja vaaleus. Musta paksu karvahan motivoi sheivaukseen huomattavasti ohutta vaaleaa haituvaa tehokkaammin. No, sheivaus aina suihkussakäynnin yhteydessä ehti muodostua vuosien mittaan niin rutiinitoimenpiteeksi, että yllätän itseni toisinaan suihkun yhteydessä höylä kädessä sheivaamatta siistiä kainaloa tuijottamasta - mutta ei harmita yhtään!

Koetan muistaa päivittää "karvakuulumisia" vielä ennen vuoden loppua; toivon, että karvat vähenevät vielä tästäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti