maanantai 30. heinäkuuta 2012

E.L.F.:in Concealer and Brushista

Yksi (monista) E.L.F.:in -50% kampanjasta hankkimistani tuotteista on Concealer and Brush -peiteväri, joka on vaikuttavien ainesosiensa (mm. salisyylihappo) vuoksi tarkoitettu ensisijaisesti näppyjen peittämiseen, ei niinkään tummille silmänalusille.

Pakkaus on äärettömän käytännöllinen. Toisessa päässä on itse "kynä", jonka suojuskorkissa on teroitin ja toisessa päässä puolestaan on pieni pehmeä sivellin, jonka avulla peitevoide on helppo häivyttää.

Tuotteen normaalihinta on £3,75 eli hieman päälle neljä euroa. Koostumukseltaan tämä on pehmeää ja levittyy ja häivyttyy helposti. Pigmenttiä on kohtalaisesti ja vaalein sävy ("Fair") on vaalealle iholle oikein sopiva: ei niin vaalea, että se korostaisi näppyjä mutta ei myöskään niin tumma, että se erottuisi meikkivoiteen päältä. En pysty vielä kommentoimaan tämän näppyjä vähentävästä tehosta (jos sellaista on) mutta ainakin peiteaineena tämä ajaa asiansa ja tätä on helppo käyttää ja kuljettaa mukana. Jonkun aiemman vastaavan peitekynän käyttö kun on tyssännyt siihen siveltimen puutteeseen - tai siihen, että kynä on tylsä. Nyt ei pitäisi olla sitä ongelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti