torstai 26. heinäkuuta 2012

E.L.F.:in kiillonpoistopapereista

No niin, kesä on jo pitkällä ja blogihiljaisuutta on kestänyt varsin kauan. Tuotteita on sentään loppunut kiitettävästi mutta rauhallinen työpaikkailmapiiri ei ole suinkaan kannustanut bloggaamaan vaan tilaamaan lisää tuotteita. Esimerkiksi E.L.F.:in -50% alennuspäivät johtivat "muutamaan" hankintaan. Postauksia on nyt siis tulossa niin loppuneista tuotteista kuin uudemmistakin hankinnoista ja - kun asiasta on nyt tullut palautettakin - yritän jatkossa saada edes hiukan enemmän kuvia kirjoituksiini. Kameraa en omista ja kännykkäkameralla otetut kuvat ovat surkeahkoja. Visuaalista ilotulitusta on siis turha odottaa, joten hyvin pitkälle tulen käyttämään valmistajien/myyjien tuotekuvia.

Tänään hain siis postista tuon E.L.F.:in paketin ja ajattelin - nyt kerran ryhdistäydyäni, esitellä hankintani ihan yksitellen. Tänään vuorossa on "Professional Shine Eraser" eli paperi, jolla taputella kasvoilta kiiltoa/rasvaa pois.
Olen aiemmin käyttänyt esimerkiksi The Body Shopista saatavia "puuteripapereita", jotka ovat olleet tehokkaita, joskin ehkä nykyisin hiukan hintavia. (Tallinnasta niitä sai jossain vaiheessa ihan edullisesti mutta varastot ovat niiltä osin nyt ehtyneet.)

Tämä hiostava päivä oli aika täydellinen näiden testaamiseen, sillä työpäivän ja postireissun jälkeen kasvot kiiltelivät niin rasvasta kuin hiestäkin. No, toimivatko paperit?

En sanoisi, että nämä yltävät em. puuteripaperien tasolle. Kiilto kyllä lähti mutta iho jäi jotenkin hassun tuntuiseksi. Pakkauksessa on 50 lappusta ja (normaalihinta) on £1,50 eli hieman vajaa pari euroa. Hintansa arvoinen? Kyllä. Ostanko uudelleen? No, näitä nyt tuli tilattua tuosta tarjouksesta vaatimattomat neljä paketillista, joten katsellaan tilannetta seuraavien 199 taputtelukerran jälkeen. Pahvikotelo on kyllä varsin näppärä, samoin lappujen "irtolehtimuoto" verrattuna perinteisten puuteripaperien "lehtiömuotoon", joka etenkin baari-iltoina on johtanut erinäisiin vastoinkäymisiin. Yhteistä molemmille tuotteille on se, että "pehmetessään" nämä repeilevät helposti ja tarttuvat kiinni kasvoihin, joten vilkaiskaa itseänne peilistä, ennen kuin jatkatte matkaa...

INCI-lista näyttää seuraavalta: Microcristalline wax (Cera microcristallina), Caprylic/Capric triglyceride, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti