perjantai 27. heinäkuuta 2012

Entsyymipohjaisista kasvojen kuorintavoiteista

On päiviä, jolloin kasvot kaipaavat kuorintaa mutta into ei riitä mekaanisesti toimivan kuorintavoiteen pyörittelyyn. Näitä päiviä on ollut viime aikoina usein, joten olen saanut loppuun peräti kaksi "kemiallista" kuorintavoidetta. Näistä toinen on iHerbistä tilaamani Derma E -merkin Fruit Enzyme Facial Scrub ($9,77/113 gramman tuubi) ja toinen Freemanin Facial Enzyme Mask Pineapple, jota saa tavaratalojen kampanjapäiviltä noin neljällä eurolla ja pakkauksessahan on tavaraa 150 millilitraa.

Olin pitänyt varsin paljon Derma E:n kasvovoiteesta, joten odotukseni tämän tuotteen suhteen olivat suuret. Tuote sisältää kaikenlaisia ainesosia Kuolleenmeren suolasta lähtien mutta varsinainen kuorintatulos oli pettymys. Tuote on vaaleaa, hieman rakeista voidetta, jonka annetaan kuivua kasvoille ja huuhdellaan sitten pois. Huuhtelun jälkeen kasvot kuitenkin tuntuivat samalta kuin minkä tahansa savinaamion jälkeen eli mitään kuorivaa vaikutusta en tässä huomannut. Tulipa nyt kokeiltua. 

Freemanin entsyyminaamiosta olin lukenut paljon hyvää ja kun tätäkin tuotetta jossain vaiheessa oli tarjolla "tyrkytyshintaan", tämä piti ottaa kokeiluun. Hinta ei tosiaankaan ollut paha ja vaikutuksetkin ovat selkeämmät. Tämä on koostumukseltaan läpikuultavaa ja hieman rakeista, kuivuu Derma E:n tuotetta nopeammin ja on myös helpompi huuhdella pois. Erityisen loistava tämä on ollut sellaisina päivinä, kun kotona ehtii piipahtaa vain tuokion ajan ennen kuin pitää taas lähteä. Naamio ehtii vaikuttaa sinä aikana, kun syö nopeasti jotain tai pukee päälleen ja väsynytkin naama näyttää taas freesiltä. 

Molemmille tuotteille on yhteistä se, että heti levittämisen jälkeen molemmista haihtuu "höyryjä", jotka saavat ainakin omat silmäni vetistämään eli ensimmäisen minuutin ajan kannattaa pitää silmiä kiinni. Naamioiden kuivuessa ongelma tietysti poistuu. 

Voin todeta, että Freemanin ananasnaamiota ostan vielä uudestaankin, toisin kuin aiemmin kokeilemiani vastaavia tuotteita (Derma E, Skin Doctors). Tämä tuntui tehokkaimmalta ja on lisäksi molempia kilpailijoitaan selvästi edullisempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti