lauantai 7. huhtikuuta 2012

Golden Rose -mattakynsilakasta

Samalta Seppälä-visiitiltä, jonka edellisessä postauksessa jo mainitsin, ostin myös Golden Rose -merkin mattakynsilakan sävyssä  106, joka on tuollainen, varsin perinteisen karmiininpunainen ja hiukan shimmerinen. Mattalasinen pullo on toki tyylikäs mutta se myös vaikeuttaa kynsilakan sävyn näkemistä, joten himoitsemani musta (jos se oli musta) jäi hyllyyn ja tyydyin turvalliseen punaiseen.  (Tätä samaa lakkaa - joskin hienosti tuunattuna - on esitelty muuten myös Rakkaus kynsiin -blogissa.)

Lakan levittyvyydestä minulla ei ole sen erikoisempaa kerrottavaa ja kestävyyskin oli aivan normaali. Shimmerisyys tosin teki siitä himpun verran normaalia lakkaa haasteellisemman poistettavan mutta onneksi lakka peitti sen verran hyvin, ettei sitä tarvinnut laittaa kuin kaksi kerrosta - ja niistäkin se toinen vain siksi, että onnistuin ensimmäisen kerroksen kanssa ns. vähemmän hyvin.

Parasta tässä lakassa oli hinta (muutama euro) ja tuo mattainen pinta, joka oli mielestäni tosi tyylikäs ja josta pidin niin paljon, että harkitsin jopa lähteväni hakemaan varta vasten sitä mustaa (?) versiota. Totesin kuitenkin, että minun täytyy saada ainakin joku vanha lakka loppuun ennen kuin taas ostan uutta. Varmaan tuttu tilanne monille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti