maanantai 2. huhtikuuta 2012

Neulashista

Takana on nyt päivälleen kolme kuukautta Neulash-ripsiseerumin käyttöä ja täytyy myöntää - monen muun bloggaajan tavoin - että tuote todella toimii ja on siis (hurjan) hintansa väärti.

Olen käyttänyt seerumia ohjeen mukaisesti eli jokaikinen ilta. Mitään kirvelyä, punoitusta tai ihon tai iiriksen värjäytymistä en ole havainnut mutta tuloksia sitäkin enemmän. Jo kahden viikon käytön jälkeen ripseni olivat mielestäni pidemmät mutta n. puolentoista kuukauden käytön jälkeen ihmiset, jotka eivät tästä Neulash-kokeilustani tienneet, alkoivat kommentoida pitkiä ripsiäni.

Lähtötilanne oli se, että ripseni olivat hyvin "perisuomalaiset" eli piikkisuorat, ohuet, harvahkot ja lyhyet mutta sentään mustat (vaalentuneita kärkiä lukuunottamatta). Nyt ripset kaartuvat (ihan itsestään!) tasaisesti ja ovat lähes kaksi kertaa pidemmät kuin aikaisemmin (meikinpoiston yhteydessä irronneista ripsistä silmämääräisesti arvioituna) ja ripsien kaartuvuus tietysti vielä lisää pituusvaikutelmaa. Ripsivärit tuntuvat viimein pääsevän oikeuksiinsa, ulottuvathan ripset nyt meikkaamattominakin kulmaluulle.

Aivan kaikkeen Neulash ei auta - eikä väitäkään auttavansa eli yksittäinen ripsi on edelleen ohut eikä karvoja kasva lukumääräisestikään aiempaa enempää mutta enpä tiennyt kolme kuukautta sitten, miten suuri vaikutus on jo sillä, että ripset ovat pidemmät ja kaareutuvat.

Kun ottaa huomioon, miten paljon tuote helpottaa meikkaamista (ripset ovat valmiiksi kauniisti kaarella) ja parantaa meikkauksen lopputulosta, tuote ei ole kohtuuttoman hintainen sillä sehän on yhtä riittoisaa kuin nestemäinen eyeliner. Tämä tulee siis pysymään käytössäni tulevaisuudessakin.

(Hintatietoiset saavat Neulashinsa hieman halvemmalla Viking Linen myymälöistä, joskin tuote on usein tilapäisesti lopussa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti