torstai 6. syyskuuta 2012

Eucerin Dermopurifyer -tuotteista

Kuten aiemmassa postauksessani mainitsin, haksahdin ostamaan Kluuvin Apteekin -50%-tarjouksesta Eucerinin Dermopurifyer -sarjan puhdistusaineen ja "creme-gel" -kosteusvoiteen. Olen nyt käyttänyt näitä molempia reilun viikon verran, joten lienee aika kertoa käyttökokemuksistani. (Hintaahan näille molemmille jäi 4,90€).

Puhdistusaine on geelimäinen ja niin "limaisen" oloinen, että jos sitä yrittää saada pullosta ulos pienen määrän, pullo imaisee helposti tuotteen takaisin sisälleen. Tuotteen teho perustuu salisyylihappoon mutta vaikka/koska INCI-lista on varsin lyhyt (ja vetoaa saippuattomuuteen), tämä ei tuntunut poistavan normaalia päivämeikkiä riittävän tehokkaasti, joten poistin meikit ensin Estee Lauderin/Clarinsin puhdistusvoiteella ja käytin tätä vasta toisessa vaiheessa tosiaankin "ihonpuhdistukseen". Puhdistusteholtaan tämä vastaa mielestäni Freemanin päärynäistä puhdistusgeeliä eli riittävän hyvä aamupesuun mutta meikinpoistoon vaaditaan ainakin minun kohdallani tehokkaampaa tavaraa.

Eucerinin tuotteet ovat hajustamattomia mutta tämän tuotteen raaka-aineet eivät tuoksuneet mitenkään häiritseviltä. Varsin neutraali tuote, jota en kuitenkaan ehkä ostaisi lisää.



Saman sarjan "Creme-gel" puolestaan lupaa vähentää ihon epäpuhtauksien määrää kolmessa viikossa aamuin illoin (ja ilmeisesti nimenomaan) muiden saman sarjan tuotteiden kanssa käytettynä. Kasvovesihän minulta jäi nyt toki tästä hoitotuotelinjasta uupumaan mutta ainakin tähän tarjoushintaan nähden tämä voide on ollut hyvä ostos.

Tuote jättää heti levityksen jälkeen mattapinnan, joka ei valitettavasti kestä kovinkaan kauan. Olen kuitenkin - nyt kun ihoni on säiden viilennettyä ja Skin 79:n Dream Girls - BB-voiteen ansiosta ollut ennen näkemättömän hyvässä kunnossa - käyttänyt tätä aamuisinkin ja käyttänyt ihon sävyn tasoittamiseen Lumenen tai Natural Code - sarjan meikkipuutereita. Kiilto ei ole ollut tälläkään yhdistelmällä mitenkään kestämätön iltapäivisinkään.

En pidä tämän voiteen tuoksuttomuudesta johtuvasta "tuoksusta" mutta koska tämä tuntuu ja näyttää tekevän iholle hyvää, käytän tämän luultavasti loppuun.

EDIT: Olen käyttänyt tätä säännöllisesti nyt kolmen viikon ajan ja ihoni on ollut todella hyvässä kunnossa, näppyjä on ollut vain pari. Tuntuu, että ihon rasvoittuvuus on ylipäätään vähentynyt ja käytän tätä itse asiassa meikinalusvoiteena. Harkitsen jopa ostavani tätä lisää - ainakin, jos saan tätä tarjous-/alennushintaan.

*PÄIVITYSTÄ/1.12.* Ensimmäinen tuubi alkaa olla lopussa. Olin pari viikkoa käyttämättä tätä ja ihoni kunto alkoi huonontua, joten ei auttanut kuin palata tämän pariin ja ihon kunto parani taas ilmeisesti lähes niin hyväksi, kuin se voi olla. Alistuin kohtalooni ja kävin hamstraamassa tätä Kampin apteekin alehyllystä jemmaan vielä pari tuubia, tätä kun vielä löytyi sieltä puoleen hintaan. Olen kuitenkin ryhtynyt käyttämään tätä vain öisin, mikä näyttää riittävän pitämään näpyt poissa. Päivävoiteena minulla on nyt Vichyn Idealian rasvaisen ja sekaihon versio, joka toimii paremmin meikin alla ja joka tekee iholle ihmeitä, siitä lisää myöhemmin.


En olisi tosiaankaan ostanut kumpaakaan tuotetta normaalihintaisena ja vaikka nämä tuntuvat täyttävän lupauksensa ainakin jossain määrin (ja ainakin muiden tuotteiden kanssa käytettynä) myönnän kaipaavani sitä pientä ylellisyyttä, mikä liittyy siihen, että saa hieroa iholleen hyväntuoksuisia (vrt. hajustamaton) ja miellyttävän tuntuisia (vrt. "limainen") tuotteita - etenkin, kun nämä molemmat tuotteet  ovat selvästi tehokkaita mutta eivät mitenkään ylivoimaisen ihmeitä tekeviä.

Seuraavaksi testiin ovat tulossa ACO:n Young Face -sarjan tuotteet, joihin olen ostanut Grouponin kautta alennuskupongin - kunhan saan käytyä hakemassa ne kampanjaan osallistuneesta apteekista. Pieni postaustauko siis edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti