tiistai 25. syyskuuta 2012

Herbinan Tuuheuttavasta kuivashampoosta

Kuten aiemmin kirjoitin, Cutrinin tuuheuttava My Code -suihke otti ja loppui eikä L'Oréalin El Vital -suihkeesta ollut mitään iloa ainakaan tuuheuttamistarkoituksessa (käytän ko. tuotetta nykyisin vain hiusten pituuksiin ja latvoihin siinä toivossa, että nestemäinen kollageeni tekisi taikojaan). Lukuisten kanssabloggajien kehuttua Herbinan Tuuheuttavaa kuivashampoota kävin sitten hakemassa tällaisen pullon kaupasta itsellenikin. Sokoksella tämä maksoi 4,90€ eli suurinpiirtein samanhintaista Klippoteketin kuivashampoon kanssa.

Kehut olivat ilmeisesti levinneet laajalle, sillä Sokoksen hiustuotehyllyltä tätä haki samaan aikaan kanssani kaksi muutakin nuorta naista. Onneksi tavaraa oli hyllyssä riittävästi, ettei tarvinnut tapella.

Aiemmat kuivashampookokemukseni rajoittuvat Klippoteketin (myös kehuttuun) kuivashampooseen, joka on pelastanut muutaman väsyneen illan ("herään sitten aikaisin aamulla pesemään hiukset") jälkeisen väsyneen aamun ("torkutin niin kauan, ettei hiustenpesuun ole aikaa). Klippoteketin kuivashampoo on mielestäni ihan kelpo tuote mutta jokapäiväiseen käyttöön sitä en osaisi ajatella, sillä hiusten harjaaminen "puhtaiksi" sen jälkeen vie kohtuullisen paljon aikaa, vaikken erityisen tummahiuksinen olekaan. Toisaalta monet bloggaajat ja kommentoijat ovat olleet sitä mieltä, että vaikka tämä ei jätäkään hiuksiin niin paljon vaaleaa/harmaata ainetta, värittömämpiäkin vaihtoehtoja markkinoilta toki löytyy. Herbinan ja Klippoteketin tuotteissa on erittäin samankaltainen INCI-lista mutta eroja on kuitenkin parin ainesosan verran sekä niiden järjestyksessä, joten pienet erot ovat varsin ymmärrettäviä.

No, eilen olisi periaatteessa pitänyt pestä hiukset mutta illalla en jaksanut ja aamulla... olisin ehkä ehtinyt mutta päätin nyt kokeilla tätä ihan kunnolla. Heti tämän ostettuani kokeilin tätä kyllä "puoleen päähän" ja lopputulos näytti silloin ihan vakuuttavalta, etenkin kun rasvaisen näköinen vertailukohta oli siinä vieressä, mutta päädyin kuitenkin pesemään hiukset - kun suihkuun olin kerran muutenkin menossa.

Tuotteen omenaista tuoksua oli kehuttu mutta omasta mielestäni tämä on yhtä keinotekoinen tuoksu kuin Klippoteketinkin versiossa, tietysti erilainen - ei kestämätön kummassakaan. On kuitenkin totta, että tällä sai hiuksiin helposti (lue: vähällä harjauksella) puhtaahkon ulkonäön ja senkin takia tällä on helppo lykätä hiusten pesua vielä enemmän eteenpäin, kun ei kerran tarvitse olla niin huolissaan siitä, kerääntyykö hiuksiin vaaleanharmaata materiaalia.

Suihkuttelin tätä vain pahimpiin paikkoihin, joten en pysty arvioimaan tämän tuuheuttavuutta mutta ainakin kuivashampoona tämä tuntuu toimivan ja kokeilen tätä kyllä tulevana viikonloppuna varmaan kampauksen pohjanakin tyvikohottajan ominaisuudessa. Jokapäiväiseen käyttöön en tätä varmaankaan ota mutta luultavasti tämä tulee pääsemään käyttöön Klippoteketin vastaavaa tuotetta useammin. Koska tämä tuote osoittautui näinkin mukavaksi, minulla on nyt suuri kiusaus jättää hiustenpesu tältä illalta väliin ja "ehostaa" kuontaloni vielä huomisaamunakin tämän kuivashampoon voimin mutta taidan nyt kuitenkin vielä pitäytyä vanhoissa rutiineissani ja painella ihan kiltisti suihkuun... onpa sitten taas yksi ihan perinteinen shampoo taas hieman lähempänä loppumistaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti