maanantai 17. syyskuuta 2012

Wet'n'Wildin Ultimate Brow Kitistä

Jatketaanpa kulmakarvalinjalla. Vaikka olen ollut edellisessä postauksessa esittelemääni Rimmelin kulmakynään todella tyytyväinen, en voinut olla hankkimatta Wet'n'Wild -sarjan Ultimate Brow Kit -nimistä palettia, sillä kulmakarvavaha kuulosti kiinnostavalta. (Kulmageeleihin en sen sijaan ole tykästynyt; Stilan kulmageelin sain joskus Strawberry.netistä kaupanpäällisenä ja siitä ei ollut vastaavaa hyötyä, koska jouduin joka tapauksessa piirtämään puuttuvat kulmien ulkoreunat kynällä.)

Paletissa on väritön vaha, keskiruskea vaha ja tummanruskea vaha. Mukana on lisäksi pieni napakka sivellin ja miniatyyrikokoiset pinsetit. Sivellin toimii hyvin näiden tuotteiden jämäkän koostumuksen kanssa mutta pinsettejä käytän vain matkoilla yms. tilanteissa, joissa kunnollisia pinsettejä ei ole saatavilla.

Väritön vaha sopii käytettäväksi yksinäänkin, jos tarkoituksena on vain saada kulmakarvat järjestykseen. Yhdistämällä väritöntä vahaa varsinaisiin väreihin niiden intensiteettiä voi muunnella tarpeidensa mukaan. Suosittelen kuitenkin tekemään tuollaisia sekoituksia vain värittömän napin toiseen reunaan, jolloin toinen puoli säilyy puhtaana.

Keskiruskeasta sävystä en oikein välitä, sillä se on hieman liian lämmin ja punertava omiin kylmiin sävyihini nähden. Tummanruskea taas on yllättävänkin tumma. Yleensä otankin siveltimeen hieman tummanruskeaa, aivan ripauksen keskiruskeaa ja lopuksi väritöntä vahaa, jolloin lopputulos on hyvä, ei liian voimakas. Vaikka vahat ovat jäykkiä, ne levittyvät lämpimälle iholle joskus turhankin sutjakkaasti, joten yliannostuksen vaara on olemassa. Esimerkiksi Seppälässä tämä maksaa n. seitsemän euroa.

1 kommentti:

  1. Hi! Great site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link to my website. I'd really appreciate if you could email me back.

    Thanks and have a great day!

    VastaaPoista