lauantai 15. syyskuuta 2012

Rimmelin Professional Brow -kulmakynästä

Kulmakarvani ovat aivan onnettomat ilman pientä ehostusta. Ne ovat kyllä väriltään mustat mutta yksittäiset karvat ovat ohuita, niitä ei ole määrällisesti kovin paljon ja - mikä pahinta - niitä ei kasva kulmien kaaren korkeimman kohdan jälkeen kuin ehkä puolen sentin verran, joten niille on pakko piirtää jatkoa. Hyvää on toki se, ettei näitä ole koskaan tarvinnut liiemmin nyppiä, sillä kulmien alla kasvaa vain pari hajakarvaa.

Löysin jo vuosia sitten tämän kulmakynän ja ihastuin tähän niin, että hankin toisenkin käsilaukussa pitämässäni pienessä meikkipussissa pidettäväksi. No, mikä tekee tästä niin hyvän tuotteen?

Ensinnäkin käyttämäni sävy 004 sopii omiin väreihini kerrassaan mainiosti. Sävyn nimi on "musta" mutta se on käytännössä hyvin tumma viileän harmaanruskea, ei missään tapauksessa "aito" musta. Koostumukseltaan kynä on täydellinen kulmakarvakäyttöön eli sen verran pehmeä, että väri irtoaa ilman voimankäyttöä mutta kuitenkin niin kova, ettei väriä tule liikaa, terävärajaisesti. Kynän tuppeen on yhdistetty lisäksi harja, jolla lopputulosta voi vielä pehmentää ja tasoittaa. Myös pysyvyydeltään tämä on varsin hyvä, etenkin niissä kohdissa, joissa kasvaa kulmakarvoja.

Tummuutensa ansiosta tämä sopii myös muun silmämeikin kohentamiseen kesken päivää. Tai jos joudun yllättäen lähtemään töistä suoraan iltamenoihin,  tällä voi tarvittaessa piirtää ihan kelvollisen ylärajauksen, vaikka alarajauksissa tämä on kovuutensa ja pysyvyytensä vuoksi enemmän edukseen.

Hintaa tällä on nykyisin noin viisi euroa mutta Rimmelin tuotteita saa toki usein myös "ota 3, maksa 2" -tyyppisistä tarjouskampanjoista. Hinnan ja laadun suhde on mielestäni kerrassaan mainio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti