keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Skin 79 Super Orange BB -voiteesta

No niin, saan vihdoin aikaiseksi kirjoittaa tästä eBaysta n. 14 dollarin hintaan tilaamastani Skin 79 -merkin BB-voiteesta. Tämä on ollut hieman ristiriitainen kokemus, joten olen joutunut pohdiskelemaan, mitä tästä sanoa.

Jos lähdetään liikkeelle tuotteen sävystä niin voin ehdottomasti suositella tätä kaltaiselleni kalpeanaamoille, koska tämä on kaikista tähän mennessä testaamistani BB-voiteista ehdottomasti vaalein. Meikkivoiteisiinkin verrattuna tämä on sieltä vaaleimmasta päästä (ks. aiemmat kirjoitukseni vaaleista meikkivoiteista); tätä voisi sävyltään verrata ehkä Maybellinen Fit Me:n sävyyn 110. Vaikka tuote tummuu iholla hapettuessaan aavistuksen verran, se on sittenkin erittäin vaalea.

Peittävyydeltään tämä on erittäin hyvä eli pumpusta ei kannata painaa  "koko annosta" - muuten tuotetta tulee sormelle aivan liikaa ja yliannostus yhdistettynä peittävyyteen voi luoda maskimaisen lopputulosksen. Tämä levittyy mukavasti sormin - sivellintäkin voi toki käyttää, joskaan se ei mielestäni paranna (jos ei huononnakaan) lopputulosta.

Sekä vaaleus että peittävyys johtuvat käsittääkseni siitä, että tuote sisältää runsaasti titaanidioksidia, minkä johdosta tämän aurinkosuojakerroin on peräti 50. Näin ollen kesäkäytössä tämä sopii vain todella kalpeille ihmisille, talvikäytössä sitten useammillekin.

INCI-lista on valtavan pitkä ja sisältää ties mitä eri kasviuutteita tms. Myös käytössä hoitavat ominaisuudet huomaa mutta tämä ei vähennä ihon rasvoittumista samalla tavoin kuin aiemmin arvioimani Skin 79:n Dream Girls BB-voide. Rasvoittuvalle iholle tämä ei ole ehkä se optimaalisin tuote, sillä kiiltävyyttä saa alkaa taputella piiloon omassa tapauksessani jo parin tunnin jälkeen. Meikkipohjana tämä on kuitenkin varsin kestävä eli ei liu'u kasvoilla ja - jos rasvaisuuden poistaa puuteripapereilla eikä lisäkerroksilla puuteria - lopputuloskin pysyy peittävyydestään huolimatta vielä luonnollisuuden/huolitellun rajoissa.

Näistä kaikista testaamistani Skin 79 -merkin BB-voiteista suosikkejani ovat tämä ja "Hot Pink". Tämän oranssin etuja ovat vaaleus ja korkea aurinkosuojakerroin kun taas "Hot Pink" piti mielestäni kiiltelyn paremmin kurissa, vaikka sävy ei ollutkaan kalpealle iholleni aivan niin sopiva - jos nyt ei huonokaan.

Suosittelen siis näistä kiinnostuneille miniatyyrisettien tai pienten näytteiden tilaamista, koska näitä voiteita tuntuu löytyvän joka lähtöön ja vain kokeilemalla voi tietää, mistä oma iho pitää eniten. Ainakin itsestäni tuntuu, että nämä subjektiiviset arviot taitavat auttaa muita vain värin vaaleuden/tummuuden suhteen. Joka tapauksessa: yksikään näistä testaamistani Skin 79 -merkin BB-voiteista ei ole ollut missään tapauksessa huono tai pettymys (Diamond-voiteen shimmerisyyskin kun oli jo ennakkoon tiedossa ja sehän toimi kuitenkin meikkipuuterin alla varsin hyvin), joten siinä mielessä näitä kannattaa kokeilla ihan rohkeasti!

Tilasin näitä tuotteita eBayssa sellaisilta myyjiltä, jotka lupasivat laittaa (ja myös laittoivat) tilauksen mukaan muutamia näytteitä, joten vaikka kokeiluni Skin 79 -merkin osalta päättyvät tältä erää tähän (aiemmin mainitsemiani puhdistusvoidetta ja kuorintaa ostan kyllä myös täysikokoisina kunhan saan muutaman jo olemassa olevan puhdistus-/kuorintatuotteen ensin kulutettua pois kosmetiikkakomerostani), tulossa on vielä ainakin pari postausta noiden "never heard" -merkkien BB-voidenäytteistä. (Ehkä niiden joukosta löytyy se TÄYDELLINEN voide?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti