sunnuntai 23. syyskuuta 2012

No 7 Protect & Perfect Intense -seerumista

Tämän tuotteen saamien kehuvien arvioiden innoittamana rohkaistuin ostamaan tämän No 7 sarjan Protect & Perfect Intense Beauty Serumin Sokoksen tarjouksesta noin kahdenkymmenen euron hintaan.  Odotukseni eivät kuitenkaan olleet valtaisat, sillä erilaiset silikoniyhdisteet ovat INCI-listalla selkeästi pääosassa, mikä selittääkin tuotteen silkkisen levittyvyyden kasvoille. Tämä on hyvän levittyyvyden ansiosta myös kovin riittoisaa: 30 ml:n tuubi riittää pitkään.

Ensimmäinen käyttökerta (yövoiteena) ei ollut mitenkään menestyksellinen, sillä aamulla iho tuntui sen verran hassulta, että epäilin jo allergista reaktiota. Koska en ollut asiasta kuitenkaan aivan varma, uskaltauduin kokeilemaan tätä myös seuraavana yönä ja tällä kertaa ihon reaktio oli vähäisempi. Kolmannen yön jälkeen mitään "reaktiota" ei enää ollutkaan.

Käytän tätä varsin satunnaisesti ja - vaikka joku kriittisempi kirjoittaja onkin väittänyt, että tuotteessa on sitä "oikeasti vaikuttavaa" ainesosaa niin vähän, ettei sillä voi olla merkitystä - huomaan kyllä omalla ihollani selvästi muutoksia aina tätä käytettyäni.

Pahoittelut siitä, etten osaa kuvailla "muutosta" tarkemmin mutta toisaalta ihoni näyttää "hehkeämmältä" ja hyvinvoivemmalta, toisaalta taas epäilen tämän estävän epäpuhtauksien pääsyä pintaan, jolloin iho tosiaan näyttää muutaman päivän paremmalta kunnes lievä tukkeutuminen aiheuttaa ongelmia. Suhteeni tähän on siis varsin ristiriitainen ja sen vuoksi käytän tätä korkeintaan tuon kolme päivää kerrallaan, jolloin hyödyt mielestäni selkeästi ohittavat haitat. Olen myös alkanut yhdistää tämän tuotteen käyttöön normaalia perusteellisemman ihonpuhdistuksen (esim. Freemanin ananasnaamio), jolloin tuo ihon tukkeutuminen on vähentynyt.

Yhteenvetona: en ostaisi tätä lisää ainakaan normaalihinnalla (n. 27 euroa) mutta tarjoukseen saattaisin ehkä toistekin haksahtaa.

2 kommenttia:

  1. Itse voitin kesällä neljän voiteen setin tästä sarjasta, jotka on jääneet kaappiin odottamaan käyttöönottoa. Ajattelin jo myydä nämä putelit, mutten tiedä missä ja mihin hintaan. Ottaisinko nyt käyttöön talven alla kun näitä on kovasti kehuttu?

    VastaaPoista
  2. Kannattaa varmaan ottaa yksi käyttöön ja kokeilla, sopiiko tuote sinulle. Jos ei tunnu toimivan, kannattaa kysellä ensin Facebook-kavereilta ja jos heitäkään ei kiinnosta, huuto.net on varmaan helpoin tapa hankkiutua ylimääräisistä eroon. Tuote on kuitenkin sen verran tunnettu ja suosittu, että sillä on varmasti vakikäyttäjiä. Hinnoittelussa kannattaa huomioida, että tuota on melkein aina tarjouksessa jossain, joten myyntihinnan pitää olla noita tarjoushintoja selvästi alhaisempi.

    VastaaPoista