maanantai 8. elokuuta 2011

Kasvojen kuorinnasta

Kasvojen kuorintavoiteiden kategoriasta en löytänyt vuosiin ainuttakaan tuotetta, jota olisin ostanut uudelleen tai jonka nimen näin jälkeenpäin oikeastaan muistaisin. Ainoita poikkeuksia taitavat olla aiemmassa kirjoituksessani mainitsemani Queen Helene -sarjan perushyvä kuorinta ja hiljattain loppunut Freemanin vadelmakuorinta, joka oli hyödytön vartalonkuorinnassa eikä kovin tehokas kasvoillekaan.

Kiitos kuitenkin Ostolakossa-nimistä blogia pitävän Virven suositusten, tulin ostaneeksi REN-sarjan Jojoba Micro Bead Purifying Facial Scrubin, joka on tosiaan juuri niin ihanainen kuin Virve kertoo (suora linkki) ja tätä tulen ostamaan uudelleenkin. Ostin omani laivalta eikä hinta ollut paha (parinkympin luokkaa). Tuote on riittoisaa (yksi painallus riittää), joten viikoittaisella käytöllä tämä joulukuussa ostettu pullo (150ml) alkaa olla nyt pian loppusuoralla, joten laivamatka - jos tätä enää laivoilta saa - voisi olla tervetullut tai muussa tapauksessa pitää alkaa tutkia nettikauppojen valikoimia.

Kuorintavoide levittyy hyvin ja valumatta eikä kuivetu kasvoille tai käsiin kesken kuorintasession. Parasta on kuitenkin kuorintaa seuraava tunne iholla: hivenen raikas, oikein puhdas mutta iho tuntuu kuitenkin hyvin kosteutetulta - jotkut aiemmin käyttämäni kuorintavoiteet ovat kyllä joo kuorineet mutta samalla kuivattaneet ihoa niin paljon, että kuivat/hilseilevät kohdat näyttävät vain vaihtaneen paikkaa.

Olen hiljattain hankkinut myös sekä L'Oréalin että Garnierin puhdistusgeelit, joissa molemmissa on mukana mekaanisesti kuoriva harja/tyyny. Kuorintavoiteen tapaisiin tehoihin näillä ei päästä mutta puhdistamisessa näistä lisävarusteista on kyllä apua. L'Oréalin tuotteessa nystyräinen sieni on irroitettava, mikä tekee sekä sen käytöstä että puhdistamisesta helppoa. Toisaalta taas Garnierin "pitkäpiikkinen" harja tuntuu puhdistavan tehokkaammin mutta tuntuu sekä tyhmältä että hankalalta heilutella koko puhdistusaineputelia kasvojen edessä. Olen kyllä harkinnut itse aineen siirtämistä toiseen pulloon, jolloin voisin käyttää "piikkiharjaa" irrallisena mutta kertakokeilu teräväreunaisella harjaskorkilla riitti. Näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti