lauantai 27. elokuuta 2011

Poskipunista

Olen aina ollut todella laiska (ja huono) käyttämään poskipunaa mutta etenkin iltameikissä poskipuna on aika lailla välttämätön. Pärjäsin vuosikausia Lumenen poskipunan kanssa, koska sen sävy oli hyvin haalea pinkki, jonka kanssa oli lähes mahdotonta epäonnistua. Lisäksi kaapista löytyy myös Lumenen minikokoinen aurinkopuuteri, jota käytän joskus varjostuksiin.

Kun Lumenen poskipuna alkoi lopahtaa, satuin ostamaan tavaratalon joulualennusmyynnistä jonkun halpismerkin älyttömän halvan meikkilaatikon, jossa oli paitsi kynsilakkoja, huulipunia ja huultenrajauskyniä niin myös siveltimiä ja kuusi luomiväripalettia, joissa jokaisessa on kahdeksan luomivärinappia, yksi huulikiilto ja - arvasitte oikein - poskipuna. Olin siis äkkiä kuuden poskipunan omistaja.

Hauskaa ja hyvää tässä on ollut se, että olen voinut vaikkapa iltaisin, ennen kuin pesen meikit pois, leikkiä vapaasti eri sävyillä ja juosta vielä ikkunan ääreen tarkastelemaan päivänvalossa, miten luonnolliselta tai luonnottomalta mikäkin sävy kasvoillani näyttää. Kokeilujen perusteella irrottelin sitten pari sopivinta värinappia (vaaleampi ja tummempi) ja liimasin ne sitten vanhaan Lumene-rasiaan, jotta niitä olisi helpompi kuljettaa mukana.

Vaikka olin pärjännyt oman poskipunaduoni kanssa ihan hyvin, olin tietysti utelias tuon aiemmassa postauksessani mainitseman MSCHIC by Seppälä -poskipunan suhteen. Rasiassa sävy ("Afterglow") näyttää melkoisen räväkältä mutta täytyy kyllä myöntää, että varovaisella otteella sudittuna se on kyllä vaalealla iholla  todella kaunis. Se ei ole räikeä tai luonnoton mutta se ei myöskään näytä couperosalta tai muulta "luonnolliselta" punoitukselta vaan edellä mainitsemani "räväkkyys" muuttuu iholla suloiseksi "flirtiksi". Lisää noista MSCHIC-pakkauksen tuotteista hieman myöhemmin, kunhan käyttökertoja tulee vielä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti