maanantai 27. elokuuta 2012

Cutrinin My Code Care Spraysta

Pari päivää sitten loppuun kuluneiden tuotteiden joukkoon liittyi myös Cutrinin My Code -sarjan Cotton Care Spray, joka on oli hiuksiin jätettävä, kevyesti tuuheuttava hoitosuihke. Ostin tämän aikoinaan Anttilan poistomyynnistä parilla eurolla ja - nyt, kun paria vuotta myöhemmin käytin sitä varsin säännöllisesti (ensin sitä pitkään kosmetiikkakomerossa säilöttyäni) harmittaa kovin, etten hamstrannut sitä tuohon hintaan useampaa pullollista.

Puteli itsessään oli kalpeudessaan kerrassaan ankean ja "halpiksen" näköinen, joten en odottanut tältä koskaan suuria. Käytössä tämä sitten osoittautui loistavaksi tuotteeksi, joka antoi hiuksille pitkäkestoista kuohkeutta tekemättä niitä raskaiksi tai takkuisiksi.

Olo oli kuin Mielensäpahoittajalla, kun nyt, tuotteen loputtua, tajusin, ettei tätä enää olekaan myynnissä. Ostin tilalle toisen, tuuheuttavan (?) tuotteen (josta lisää myöhemmin) mutta parin käyttökerran jälkeen kaipaan tätä vilpittömästi.

Lukijat; olisiko teillä antaa vinkkiä hiuksiin jätettävästä suihkeesta, joka antaisi tuuheutta (ilman föönausta tms. lämpökäsittelyä) jättämättä niitä raskaiksi tai tahmaisiksi? Tilanne on nyt vakava - ja hiukset lättänät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti