torstai 30. elokuuta 2012

Schwarzkopfin Gliss Total Repair -hoitoainesuihkeesta

Tällä viikolla sain kulutettua loppuun Schwarzkopfin Gliss-sarjan Total Repair -hoitoainesuihkeen. Kyse on siis pyyhekuiviin/kuiviin hiuksiin suihkutettavasta, hiuksiin jätettävästä hiustenhoitotuotteesta. Tuote oli puhdas heräteostos ja se oli pitkän aikaa vähällä käytöllä, käytännössä unohduksissa kylpyhuoneen alakaapissa. Käytin kuitenkin suoristusrautaa loppukeväällä aika tiuhaan tahtiin ja koska pelkäsin hiusten menevän siksi aivan onnettomaan kuntoon, suorastaan riemastuin löytäessäni tämän pullon jemmoistani. Siitä lähtien tämä onkin ollut pysyvästi parkissa allastasolla, jotta muistaisin käyttää sitä.
Tuote on suhteellisen voimakkaan tuoksuista (raskaan parfyyminen tuoksu) nestettä, jota suihkutetaan hiuksiin niiden koko pituudelta ja levitetään kammaten/harjaten. Etiketin mukaan tuote sisältää 19 hoitavaa ainesosaa, joista osa on kyllä ihan järkeviä (keratiini) ja osa mielestäni sellaisia, että ne kannattaa nauttia sisäisesti (biotiini).

Tämä tekee hiuksista helposti selvitettävät (kyllä, silikonia) mutta luonnollisesti pidentää jonkin verran hiusten kuivumisaikaa. Pidän hiuksiin jätettävien hoitoaineiden toimintaideasta (onhan se hassua huuhdella hyvät ainesosat viemäristä alas) mutta tämän kanssa on jonkinlainen yliannostuksen vaara: "lähmäisiä" hiuksia tällä ei saa aikaiseksi mutta silottavuuden vuoksi hiukseni ovat olleet joskus "vastapestyinä" kuin "paijattu koira", kun olen innostunut suihkimaan tätä hieman liikaa. Käytin tämän vauhtiin päästyäni ihan mielelläni loppuun mutta koska hiustenhoitotuotemarkkinoille tulee jatkuvasti uusia, kiinnostavia tuotteita, en usko ostavani tätä enää uudelleen edullisesta hinnasta (muutama euro) ja/tai riittoisuudesta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti