keskiviikko 15. elokuuta 2012

Nivean Twist-ripsiväristä

Jatketaanpa ripsivärikokemuksilla. Jokunen aika sitten useampikin merkki toi markkinoille maskaroita, joissa on "säädettävä" suuaukko, mikä puolestaan vaikuttaa harjaan jäävän värimassan määrään ja sitä kautta lopputulokseen. Näitä oli toki markkinoilla jo 90-luvullakin mutta näillä taisi olla ns. uusi tuleminen. Tällä kertaa mukaan lähti myös Nivea.

En olisi muuten hankkinut tätä tuotetta mutta tämä tuli meikinpohjustusliinojen kylkiäisenä, mikä kieltämättä herätti ajatuksen siitä, että valmistaja "dumppaa" huonosti kaupaksi käyneen tuotteen varastot pois nurkista pyörimästä. No, otin tämän kuitenkin käyttöön.

Ripsivärissä on kolme "tasoa"; Elegant (lue: vähän väriä ripsiin), Glamour (hieman tuuheutta) ja Diva (se, mitä maskaralta nyt vähintäänkin odottaa). En tiedä, onko kyse tosiaan siitä, että tämä ripsivärierä on odottanut hieman turhan kauan myyntiin pääsyä varaston nurkassa vai onko tämä tuote tosiaan näin kurja.

Joka tapauksessa: asetuksella "Diva" - jonka siis pitäisi kai luoda huikeat räpsyttimet - tällä saa parilla kerroksella aikaan siistit, asialliset ja hyvin normaalit ripset. Ainakaan oma kärsivällisyyteni ei ole riittänyt siihen, että alkaisin vedellä tätä kymmentä kerrosta, kun tulosta ei näytä syntyvän. Pysyvyys ja poistettavuus ovat perustasoa eli kyllä tämä varmaan tulee käytettyä loppuun mutta olen kyllä iloinen siitä, etten hankkinut tätä "omalla rahalla". En suosittele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti