lauantai 18. elokuuta 2012

Skin 79:n Snail BB-voiteesta

Yksi täysikokoisten BB-voiteiden mukana tulleista tuotenäytteistä oli Skin 79 -merkin "etanavoide" (Snail Nutrition Cream), joka sisältää peräti 45% etanasta saatavaa seerumia. Ebayssa 40 gramman pakkaus on kuitenkin kohtuullisen edullinen; postikuluttomat hinnat alkavat noin 16 dollarista.

Otin tuotteen testaukseen rankan festarireissun jälkeisenä päivänä. Olin ollut samat "kestomeikit" kasvoilla lähes vuorokauden ympäri ja hikoillut kasvoni märiksi ainakin kolmeen kertaan. Ihoni olikin siis yllättävän karmeassa kunnossa: karhea ja tukkoinen. Huolellisen puhdistuksen, kasvoveden, kuorinnan ja kasvonaamion jälkeen suoritetun ihonpuhdistusrautakäsittelyn jälkeen iho oli puhdas mutta tietenkin aika karmean näköinen.

Luulin tätä testeripakkauksen niukkojen (englanninkielisten) tekstien perusteella "tavalliseksi" voiteeksi, joten yllätyin suuresti, kun voide olikin "perusharmahtavaa", kuten BB-voiteet yleensäkin. No, päätin kuitenkin käyttää tätä yövoiteena. Sävyltään tämä on vielä vaaleampi kuin aiemmin kommentoimani Skin 79:n miniatyyrisetin tuotteet, joten - vaikka kalpea olenkin - en ehkä voisi tätä näin loppukesästä meikkivoiteen sijasta käyttää.

Voisin kuitenkin harkita tämän hankkimista täysikokoisenakin, sillä tämä teki iholleni yön aikana ihmeitä. Iho näytti ja tuntui hyvältä ja erilaisten tukkeutumien poistosta tulleet jäljet olivat parantuneet joko kokonaan tai paljon paremmin, kuin mitä aiemmin. Käytin testipakkauksen loppuun seuraavan päivän aikana ja vaikken (kotona kun oleilin) käyttänyt puuteria, tämä piti ihon kohtalaisen kiillottomana. Voin siis suositella tätä niille, jotka kaipaavat todella vaaleaa BB-voidetta ja joilla on ihossa "paranneltavaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti