maanantai 20. elokuuta 2012

Misshan Super Aqua Oxygen -kuorinnasta

Ei voi muuta sanoa, kuin että kaikkea nuo korealaiset keksivätkin! Kirjoitin jokunen aika sitten Skin 79:n puhdistustuotteesta, joka muuttui iholla geelistä kovaksi vaahdoksi. Tämä Misshan kuorintatuote "Super Aqua Oxygen Micro Essence Peeling" on hieman samantyyppinen toimintaperiaatteeltaan.

Sain tämän(kin) pienenä näytepakkauksena tilaamieni täysikokoisten BB-voiteiden mukana. Käyttöohjetta ei tietenkään ollut mukana (pakkauksen takaosan koreankielistä tekstiä ei lasketa) mutta onneksi joku muukin oli arvioinut tämän tuotteen.

Emin ohjeiden mukaisesti levitin siis tämän hennosti sinertävän geelin iholleni ja odottelin. Ensin mitään ei tuntunut tapahtuvan ja pelkäsin jo tuotteen menneen vanhaksi tai muuten huonoksi. Sitten se alkoi: kutittelu, nimittäin!

Kuivalle, puhtaalle iholle levitettynä tuote nimittäin muuttuu parin minuutin kuluessa ohueksi vaahdoksi, joka tuntuu siltä, kuin joku kutittaisi kasvoja höyhenellä. Voi miten olisi tehnytkään mieli hieraista kasvoja...

Muutaman minuutin kuluttua vaahto "haihtuu" eikä iholla tunnu enää "kutittelua". Tässä vaiheessa tuotteen saa hieroa kasvoihin (jolloin se "murustuu"; osa muruista lienee tuotetta itseään, osa kuollutta ihosolukkoa) ja lopuksi se huuhdellaan pois.

Yhden käyttökerran perusteella en voi tietenkään kovin laajasti kommentoida tämän tehokkuutta mutta tämä jätti ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi ja vei kuollutta solukkoa (esim. finnikynällä kuivatetuista kohdista) tehokkaasti mennessään. Tämä taitaa mennä hankintalistalle. Ebayn "ilmainen postitus" -hinnat alkavat 16 dollarista (100 ml:n pullo) ja tuote on riittoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti