tiistai 28. elokuuta 2012

Tallinna-suunnitelmista

Päädyin varaamaan itselleni päiväristeilyn Tallinnaan elokuun loppuun, koska näyttää vahvasti siltä, ettei seuraavien puolentoista kuukauden aikana ole todellakaan aikaa matkusteluun. Koska kosmetiikkakomero pullistelee edelleen, yritän kuitenkin edes hieman rajoittaa shoppailua ainakin kosmetiikan suhteen.

Jotain on kuitenkin kosmetiikkaosastoltakin haettava. Esimerkiksi aluslakka (Lumenen ikivanha väritön) on aivan finaalissa ja koska lakkailin kesän ajan kynsiäni aluslakkaa käyttämättä, ne ovat nyt kammottavan kellertävät... Ei siis toivoakaan, että voisin lähikuukausina näyttäytyä ulkomaailmassa ilman edes jotain kynsilakkaa. Ostoslistalla on myös Schollin jalkadeodorantti, josta täällä jo aiemminkin kirjoittelin.

Lisäksi laivan myymälästä pitänee hankkia Sensain normaalia 38-maskaraa. Otin nimittäin hiljattain uudelleen käyttöön vanhan, vielä Kanebo-merkkiä kantaneen, 38-ripsivärin, johon olin silloin vuosia sitten kovin tyytymätön, koska se levisi festareilla helteessä ja koska se ei tehnyt ripsille juuri mitään. No, vuodet tiukasti suljetussa putkilossa ovat tehneet maskaralle tehtävänsä ja tällä hetkellä se on ehkä ripsivärisuosikkini. Hieman kuivahtanut koostumus antaa ripsille sekä pituutta että tuuheutta niitä paakkuunnuttamatta ja se lähtee - toisin kuin "tuore" Volumising-versio - ripsistä lämminvesikäsittelyn jälkeen asianmukaisesti isoina suikaleina. Toivottavasti laivahinnat ovat kohdallaan, vaikka eipä syksyn Hulluihin Päiviinkään/3+1 -päiviinkään ole enää kovin paljoa aikaa; yleensähän näitä Sensain 38 -ripsivärejä on saanut sieltä erittäin mukavaan hintaan.

No, saa nähdä, mitä reissulta sitten loppujen lopuksi tarttuu mukaan. Ainakin viisi isoa putkiloa kuorinta-, naamio-, puhdistus- yms. aineita on joka tapauksessa nyt aivan lopuillaan ja halkileikattuina, joten ehkä tässä jotain pientä voisi hankkiakin, etenkin kun maltoin jättää väliin E.L.F.:in viikon takaisen alennuskampanjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti