torstai 23. elokuuta 2012

Skin 79:n Dream Girls -BB-voiteesta

Täydellistä BB-voidetta etsiessäni törmäsin muutamaan myönteiseen arvioon tästä Skin 79 -merkin Dream Girls -nimisestä tuotteesta, joka on suunniteltu nimenomaan nuorelle iholle ja ajattelin, että se voisi olla sopiva myös omalle, herkästi rasvoittuvalle hipiälleni. Tilasinkin tämän suoraan täysikokoisena eBaysta. Näytteitähän olisi tietysti ollut tarjolla mutta kun täysikokoinen, reilun 40 millilitran tuubi maksaa vain noin seitsemän dollaria (eikä edes postikuluja), niin miksi turhaan kikkailla näytteiden kanssa, ajattelin.
No, tuotteen saavuttua lievästi harmitti. Tämän peittokyky on olematon, se jättää (öljyttömyydestään huolimatta) iholle öljyisen tunteen, levittyy aika huonosti ja jättää hivenen shimmerisen pinnan, minkä johdosta kasvot näyttävät kiiltäviltä heti, eikä puuterointikaan auta. Olinkin jo laittamassa tuotteen myyntiin ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen, sillä tuote lupaa nimenomaisesti imeä rasvaa, vähentää ihon rasvoittuvuutta ja pitää ihon mattana. Mikään näistä lupauksista ei näyttänyt toteutuvan.

Jostain syystä päätin kuitenkin antaa tälle vielä yhden mahdollisuuden ja laitoin tätä yövoiteeksi. Aamulla olinkin iloisesti yllättynyt! Ensinnäkin, tuotteen vähäpigmenttisyydestä huolimatta, peilistä katsoi vastaan huomattavasti normaaliaamuja paremman näköinen naama (eikä valkoinen tyynyliinanikaan ollut erityisen "ruskettunut"). Toisekseen, aamupesun jälkeenkin kasvojen iho vaikutti olevan paremmassa kunnossa. Ilmeisesti tässä siis tosiaan on rasvoittuvalle iholle sopivia ainesosia, vaikkei niiden teho päiväkäytössä näkynytkään.

Olen nyt käyttänyt tätä viikon verran yövoiteena ja tämä näyttää tekevän iholle oikeasti hyvää. Tämä ei tuki huokosia vaan päinvastoin: tuntuu, että huokoset ovat puhtaammat ja supistuneet. Lisäksi kuivat kohdat ovat kadonneet ja ihon sävy on muuttunut selvästi tasaisemmaksi. Kaiken lisäksi ohimolle ilmestynyt ikävä hormonipaukama, jonka häipyminen olisi normaalisti vaatinut vähintään puolitoista viikkoa, kuivui ja katosi muutamassa päivässä. Muut ihonhoitorutiinini ovat pysyneet samoina, joten en löydä tapahtuneille muutoksille muuta syytä kuin tämän voiteen käytön.

Voiteen ihon talintuotantoa hillitsevä vaikutus näkyy myös huulissa. Normaalisti en käytä kesäisin huulirasvaa mutta koska tuotteiden ainesosat luonnollisesti leviävät iholla joko täysin pinnallisesti (vaikkapa kasvoja hieraistessa) tai sitten ihon ylemmissä kerroksissa, tätä käyttäessäni huulet tuntuvat kuivemmilta jo puolen tunnin kuluttua tämän levittämisestä ja - vaikka laitan huulirasvaa ennen nukkumaanmenoa - huulet ovat tuntuneet aamullakin normaalia kuivemmilta. Raportoin toki, jos teoriani tämän tehosta oli väärä, mutta näillä näkymin tämä voide pysyy iltahoitorutiineissani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti