keskiviikko 1. elokuuta 2012

E.L.F.:in Complete Coverage Concealerista

Postaukset jatkuvat (taas) E.L.F.:in -50% alennusmyynnistä tehdyillä heräteostoksilla. Tai, olin kyllä jo pidemmän aikaa harkinnut jonkinlaisen peitevoidepaletin hankkimista. Kosmetiikkakomerosta löytyy kyllä paletti, jossa on vihreää, vaaleanpunaista ja kellertävää voidetta ihon väriongelmien neutraloimiseen mutta halusin nyt nimenomaan paletin, jossa olisi runsaspigmenttisiä beigejä sävyjä. Ostamani paletti on vaalein kolmesta vaihtoehdosta ("Light") ja sen normaalihinta olisi ollut £3,75 eli reilut neljä euroa.

Paletissa on neljää sävyä, joista kaksi vaaleinta näyttävät omalla (käsivarren iholla, päivänvalossa) hyvin neutraaleilta (sulautuvat muuten täysin ihoon paitsi jättävät ko. alueen tasaisen sävyiseksi, vaikka ensimmäinen vasemmalta näyttää rasiassa punertavalta ja sen viereinen kellertävältä), kolmas sävy vasemmalta on punapohjainen ja oikeanpuolimmainen puolestaan selvästi keltapohjainen. Kotelon sisäpuolella on peili ja etureunassa napakka sivellin, jolla näistä kovahkoista värinapeista saa jotain irtikin - ja levittymään. Siveltimen varsi ei valitettavasti ole yhtä lujaa tekoa, joten tämän siveltimen käyttö kannattaa rajoittaa erikoistilanteisiin, jolloin parempaa sivellintä ei ole saatavilla. Itse rasia on tyypillistä E.L.F.-rasioiden sarjaa eli jämäkän ja kestävän tuntuinen.

Tositilanteeseen en ole tämän paletin kanssa vielä joutunut (*kop kop*) mutta pienimuotoisen testailun perusteella uskoisin, että tästä voi olla hyötyä monenlaisissa tilanteissa. Palaan asiaan ruusujen tai risujen merkeissä, jos aihetta ilmenee.

Päivitystä (10.8.): Tuote on tosiaankin "jähmäkkää"; siirryinkin käyttämään tätä meikkisienikolmiolla, kun mukana tulleen siveltimen varsi sanoi lopullisesti "naps". Tämä on osoittautunut loistavaksi "aknegeeli+Vistique" -kombinaation täydentäjäksi eli ensin puhdistetuille kasvoille tuota Nelsonin aknegeeliä (aion kokeilla seuraavaksi pohjustustuotteena ihan perus-silikoniprimeria), sitten tätä meikkisienellä ohuenohut kerros (yliannostelu on tämän kanssa lähes mahdotonta) tasaamaan ihon sävyä ja lopuksi sitten ohut Vistique-kerros.

Olen testannut tätä yhdistelmää nyt parina hikisenä klubi-iltana ja meikki on ollut paitsi ihanan ohut (mutta silti erinomaisen peittävä, tuntemattomatkin ovat tulleet kehumaan nätiksi ihan ohimennessään, siis ilman "sellaisia" taka-ajatuksia) niin myös hikoilua kestävä. Lopuksi tietysti kiinnitys puuterilla.

Illan mittaan ihon kiilto on tullut nenän kohdalla hieman läpi mutta siihen on riittänyt ratkaisuksi joko kevyt täppäys puuterivipalla tai vessapaperinpalalla painelu wc-käynnin yhteydessä. Mikä parasta, vaikka tämä on vahapohjainen, en ole huomannut tämän tukkivan ihohuokosia, vaikka yleensä hikoilu yhdistettynä "kestomeikkiin" on näkynyt ihon kunnossa viimeistään parin päivän päästä bileillasta, kun ei se alkoholinkaan aiheuttama elimistön kuivuminen ihon kunnolle niin kovin hyvää tee.

Koska tuote levittyy iholle niin ohuena kerroksena, se on todella riittoisaa. Vastaavasti olen huomannut, että - vaikka tämä on periaatteessa runsaspigmenttistä - ei ole juurikaan väliä, mistä napista tätä kasvoilleen tällaisessa "pohjustustarkoituksessa" levittää, sillä ohuelti levitettynä eri värinappien sävyerot ovat melkoisen minimaaliset ja varsinainen meikkivoide ja sitä seuraava puuterikerros tuovat nekin tietysti kasvoille pigmenttiä. Toisin sanoen: tummin sävy ei oikein toimi varjostusvärinä vaan sitä varten kannattaa käyttää jotain muuta tuotetta. Toisaalta taas tämä paletti on taloudellinen hankinta, koska kaikki sävyt ovat käyttökelpoisia. Olen näin "loppukesävärisenä" (mutta edelleen kalpeana) käyttänyt noita kolmea "tumminta" sävyä mutta vaaleinkaan ei ole mitenkään mahdoton; se ei siis toimi korostusvärikäytössä.

Päivitystä (21.8.) Viikonlopun riennoissa tämä osoittautui taas niin mainion kestäväksi tuotteeksi ohuen koostumuksen ja riittävän pigmenttisyyden ansiosta, että harkitsen tummemman vastaavan paletin hankkimista varjostusten tekoa varten. Aurinkopuuterithan tuli hikoiltua pois jo illan alkumetreillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti