maanantai 13. elokuuta 2012

E.L.F.:in High Definition -puuterista

Innostuin loppukeväästä tilaamaan muutamia E.L.F. (Eyeslipsface) -merkin tuotteita luettuani niistä erittäin myönteisiä arvioita Makeupalley-sivustolla. Yksi näistä tuotteista oli High Definition Powder, jota arvioijat ylistivät mm. sen hienojakoisuuden vuoksi. High Definition ("HD") -tuotteiden ideahan on  se, että teräväpiirtotelevisiot tuovat esiin esiintyjien ihohuokosetkin, joten meikin on levityttävä suorastaan yliluonnollisen tasaisesti, jottei suurella TV-ruudulla moninkertaisena suurennoksena näkyvä iho järkyttäisi katsojaa.
Puuteri tulee jämäkässä pakkauksessa, jossa on mukana myös ylellisen paksu puuterivippa. Kansi sulkeutuu kierteillä, mikä tekee tästä "käsilaukkuturvallisen". Puuterin määrä (6 grammaa) tuntuu vaatimattomalta mutta purkissa on kuitenkin runsaasti tavaraa eli kyse on todellakin kevyestä aineesta. Hintaa tällä purkilla on kuusi puntaa eli reilut seitsemän euroa. Ei paha, sillä tämä on riittoisaa tavaraa.

Tilaamani "värittömän" peruskoostumuksen lisäksi tarjolla olisi myös vaihtoehdot "shimmer" ja "corrective yellow". Tuo "corrective yellow" on vaihtoehto, jota voisin jatkossa harkita, sillä tämän kanssa minulle jäi tunne, että ihollani olisi ohuen ohut valkoinen kerros. Toisaalta pelkään, että "yellow" saattaa olla liiankin keltaista.

Olenkin siis nyt yhdistänyt tähän purkkiin muutaman teelusikallisen Kryolanin kellertävää irtopuuteria, jolloin iholleni paremmin sopiva sävy korvaa sen, mikä lopputuloksen "sileydessä" ehkä hieman menetetään. "Raakana" käytettynä tämä tosiaan pitää lupauksensa eli levittyy todella tasaisesti. Myös INCI-lista on ihastuttavan lyhyt: "Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica" eli silikonin avulla luodaan taas visuaalisia illuusioita ihanan sileästä ja tasaisesta ihosta! Kiiltoa tämä estää yhtä hyvin tai huonosti kuin normipuuteritkin mutta voisin kuvitella, että unelmaisen tasaisen pinnan ansiosta tästä voisi tulla suosikkituote ihmiselle, jonka kasvot alkavat yleensä kiiltää enemmänkin kahdeksan kuin kahden tunnin kuluttua meikkauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti