tiistai 7. elokuuta 2012

Freemanin Refining Facial Cleanserista

Vaihteeksi kirjoittelen loppuneesta tuottesta eli Freemanin Refining Facial Cleanserista (Pear). Tämän innostuin hankkimaan muiden bloggaajien suosituksesta, joku oli ostanut tätä lisääkin.

Tämähän on ollut markkinoilla jo ties kuinka kauan mutta kun noita vanhoja varastoja piti saada ensin vähemmäksi... Tai ainakin yrittää vähentää.

Tämä on sellainen tuote, ettei tästä ole mitään pahaa sanottavaa (oikein kivantuoksuinen tuote aamulla käytettäväksi, kun yövoiteen jämät ynnä muut "kuonat" pitää saada kasvoilta pois) mutta en innostunut tästä sen erityisemmin. Kuorivia aineitahan tässä on mukana mutta kun kyse on tuotteesta, joka levitetään kasvoille ja huuhdellaan sitten välittömästi pois, niin aika hurjat entsyymipitoisuudet tuotteessa pitäisi olla, että niillä olisi mitään vaikutusta ihoon. Etenkin omassa tilanteessani, kun näitä tällaisia miedompiakin puhdistusaineita on kaappiin kertynyt, en keksi mitään syytä ostaa tätä toiste. Edes Hullujen Päivien edullisella hinnalla.

1 kommentti:

  1. Mä taas olen aivan rakastunut näihin freemanin tuotteisiin. :) Hinta-laatusuhde on kohdallaan, pakkaukset on ihania, tuotteet toimivia ja hyväntuoksuisia.

    VastaaPoista