perjantai 24. elokuuta 2012

Misshan MISA Golden Snowflake -boosterista

BB-voiteiden mukana tulleista näytteistä yksi oli erityisen mystinen: "putelin" muotoinen kuvallinen  pakkaus, jonka ainoa latinalaisin kirjaimin kirjoitettu teksti oli valmistajan nimi: Missha. Onneksi tuote löytyi suhteellisen vähällä penkomiselta Misshan nettisivuilta.
Kyseessä on siis Misshan MISA-merkin Golden Snowflake First Essence Booster; lyhemmin sanottuna seerumi.
Tuote lupaa herättää sisäistä energiaa, parantaa ihon harmonisuutta ja kosteuttaa kuivaa ihoa ravinteikkaan ginseng-veden, puhtaan kullan ja 80 erilaisen itämaisen yrttiuutteen avulla, poistaa ihosta myrkkyjä ja epäpuhtauksia. Niin, niinhän ne kaikki voiteet.

Testerin sallimien kahden käyttökerran puitteissa en voi valitettavasti sanoa tästä juuri mitään. Tämä jäi iholla hieman nahkean tuntuiseksi, eli meikinalusvoiteeksi tästä ei ole. Käytin tätä siis yövoiteena ja aamulla iho oli hyvän ja kosteutetun tuntuinen. En kuitenkaan voi sanoa tästä muuta kuin: "ihan kiva" eli en ostaisi tätä. Vastaavanlaisen tunnun jättäviä tuotteita kun löytyy yhdeltä ja toiselta valmistajalta ja kaksi käyttökertaa ei riittänyt osoittamaan, että tällä olisi jotain mullistavia vaikutuksia säännöllisesti käytettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti