keskiviikko 22. elokuuta 2012

E.L.F.:in Cream Eyeshadow -paletista

Eilisessä postauksessani kehuin E.L.F.:in Studio-sarjan voidemaista luomiväriä. Olin tilannut samalla kertaa tuosta -50%-kampanjamyynnistä (normaalihinta £3,75) myös "perus-E.L.F." -laatuisen Cream Eyeshadow -paletin, jossa on kuutta erisävyistä voidemaista luomiväriä. Sävyvalikoimaa on tarjolla tasan tämän yhden lajitelman verran mutta mielestäni näilläkin voisi saada aikaiseksi kivoja silmämeikkejä.
No, kuinkas kävikään? Ensimmäinen pettymys tuli vastaan siinä vaiheessa, kun innoissani kuopaisin siveltimeen väriä hieman turhan suurella liikkeellä ja paletin pohjalevy tuli näkyviin. Eihän tässä koko systeemissä olekaan väriä kuin 4,8 grammaa mutta "ei-riittoisuus" tuli silti yllätyksenä.

Loppujen lopuksi isommaksi ongelmaksi muodostui värien pysyvyys iholla. Nämä ovat koostumukseltaan varsin ohuita ja siinä mielessä Studio-sarjan creme-luomiväriä helpommin levitettäviä. Valitettavasti nämä ovat kuitenkin pohjustamattomalla luomella luomivaossa muutaman silmänräpäyksen jälkeen.

Syynä tähän lienee se, että siinä missä Studio-sarjan voidemainen luomiväri oli silikonipohjainen, näiden INCI-lista alusta löytyy mm. mineraaliöljy, vaseliini ja erilaisia vahoja. Annoin tälle ehkä vielä yhden mahdollisuuden eli kokeilin tätä primerin kanssa toiseen silmään (ja vertailun vuoksi vielä kerran) ilman primeria toiseen. Lopputulos: primeristakaan ei ollut apua. Tämä siirtyy siis "ilmoita minulle, jos haluat tämän ilmaiseksi" -tuotteiden sarjaan. Itselläni ei tule olemaan tälle käyttöä. Kuivaihoisemmilla tämä saattaa jopa toimiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti