tiistai 21. elokuuta 2012

E.L.F.:in Studio Cream -luomiväristä

Vaihteeksi jotain muutakin kuin BB-tuotepostauksia! Olen nyt nimittäin ehtinyt käyttää E.L.F.:in -50% alennusmyynnistä (normaalihinta £3,75) ostamaani cream-luomiväriä niin monta kertaa ja niin vaihtelevissa olosuhteissa, että tästä on jotain kerrottavaakin.

Tuote on siis voidemainen luomiväri, joka on pakattu pieneen kierrekannelliseen purkkiin. Tuotteen mukana tulee pieni litteä sivellin, joka toimii välttävästi tämän tuotteen kanssa; paremman siveltimen jokainen löytänee sivellinvalikoimastaan kokeilemalla.

Tuote on silikonipohjainen ja sitä on saatavilla yhdeksänä eri sävynä. Itselläni käytössä on sävy "Dawn", eli suhteellisen nude ja shimmerinen väri.

Ensikokemukseni tästä olivat vähemmän mairittelevat, koska tuotetta oli hankala saada levittymään tasaisesti pohjustamattomille luomille. Toisaalta tuotteen koostumus oli sellainen, että väripintaa ehti työstämään rauhassa. Ilman pohjustusta tuotteen kestävyys oli yllättävän hyvä: luomet kestivät siisteinä työpäivän, helteisen iltapäivän postikäynnin ja vielä kolme tuntia aurinkoisella terassilla. Kotiintultua, ennen illan baarireissua, näytti kuitenkin siltä, että väri oli kadonnut osittain jonnekin - ei kuitenkaan luomivakoon.

Seuraavalla kerralla, kun tiedossa oli festari-ilta ja sadeuhka, levitin pohjustukseksi Shadow Worxxin primeria. Pohjustustuotteen (ja paremman siveltimen) kanssa tämä luomiväri levittyi helposti tasaiseksi kerrokseksi ja oli kestävyydeltään loistava. Vaikka illan ja yön mittaan hiki valui useaan kertaan, väri ei ajautunut luomivakoon ja kun pääsin kotiin (jolloin meikit olivat olleet naamalla 20 tuntia), vaikutelma oli sama kuin tuon edellisen "pitkän päivän" jälkeen: sävy oli haalistunut mutta ei missään tapauksessa levinnyt tai kasautunut. Voisin siis kuvitella hankkivani tätä dramaattisemmankin sävyisenä!

Ja vielä muistutuksena: E.L.F.:in "kaikki tuotteet -30%" -kampanja on voimassa vielä tänä ja ensi yönä! Alennuskoodi näkyy nettikaupan sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti