perjantai 24. elokuuta 2012

Kluuvin apteekista

Kävin tänään toista kertaa koskaan Kluuvin apteekissa (Yliopistonkatu 5, Helsinki). Tällä kertaa harhauduin hieman perussärkylääkehyllyä sisemmälle (reseptilääketiskin suuntaan) ja mitä löysinkään: ison pöydän täynnä apteekkikosmetiikkaa (vähintään) 50% alennuksella. Kysyessäni kuulin, että kyse ei ole edes mistään erityisestä alennuskampanjasta vaan että vaihtuva valikoima tuotteita on aina tarjolla alennettuun hintaan, esim. viimeisen käyttöpäivän lähestymisen, sarjan poistumisen tai tuotteiden "parasta ennen" -päivän lähestymisen vuoksi.

Nappasin itselleni mukaan pari Eucerin-sarjan tuotetta (rasvoittuvan ihon puhdistusaine ja kosteusvoide, molemmat 4,90 €), joista lisää tekstiä siinä vaiheessa, kun olen niitä ehtinyt testaamaan. Pöydässä oli vaikka mitä mukavaa: Louis Widmerin aurinkosuoja ja after sun -tuotteita, lisää Eucerinia, luontaiskosmetiikkaa (hinnat alkaen 1,90€) ja... käykää itse vilkaisemassa! Valikoimaa oli tosiaan "nuoren ihon tuotteista" vartalovoiteisiin ja ikääntyvän ihon erikoishoitotuotteisiin ja kaikki oli tosiaan vähintään -50% normaalihinnoista. Värikosmetiikkaa tuolla ei kuitenkaan (ainakaan nyt) ollut.

Aiheeseen liittyen: Citydealissa Grouponissa oli hiljattain -50% lahjakortti apteekkiin (ei voi käyttää lääkkeisiin vaan käytännössä vain kosmetiikkaan), joten kyselenkin nyt, onko teillä esimerkiksi ACO:n tuotteista kokemuksia? Tai Vichyn, tai La Roche-Posayn?

1 kommentti:

  1. Ihan mahtava vinkki, kiitos! Muutenkin olen huomannut, että apteekeissa on tosi usein kosmetiikkatuotteita poistoalennuksissa. Ehkä he ovat tavallista tarkempia myös viimeisten käyttöpäivien kanssa. :)

    Ainakin kaikki ACO:n tuotteet ja La Roche-Posayn aurinkosuojatuotteet, joita olen kokeillut, ovat olleet tosi hyviä, joten suosittelen! :)

    VastaaPoista