perjantai 3. elokuuta 2012

Skin 79:n BB-voiteista, osa 1

Koska en ole ollut aivan varauksettoman tyytyväinen keväällä hankkimaani Misshan Perfect Cover -BB-voiteeseen, lueskelin käyttäjien kokemuksia muista BB-voiteista ja tilasin Skin 79 -merkin valikoimista peräti kuutta eri laatua testattavakseni. Luvassa siis kuusi kirjoitusta näistä tuotteista.

Misshan sävy (13) oli ja on kyllä hyvä mutta "täydellisestä peittävyydestä" en sentään puhuisi, peittävyydeltään tuo voide on keskitasoa ja rasvaisella ihollani sen pysyvyys ei ole ollut paras mahdollinen. Primerilla, kosteusvoiteella tai niiden käyttämättä jättämisellä ei ole ollut merkitystä sen enempää kuin huolellisella puuteroinnillakaan: viimeistään kolmen tunnin kuluttua kasvot ovat olleet kiiltävät ja työpäivän jälkeen "touch-and-go" -tyyppinen pikakorjaus ei ole ollut mikään vaihtoehto vaan meikit on pitänyt pestä kokonaan pois ja illan rientoihin on pitänyt siis meikata uudelleen.

Tilasin nyt eBaysta tosiaan kuutta erilaista voidetta, joista käyn ensin läpi nämä testerikokoiset (5 ml) tuubit. Pakkauksessa on neljää eri BB-voidetta ja tällä setillä oli hintaa hieman päälle seitsemän euroa. Postikuluja ei tullut ollenkaan ja paketti tuli perille (suoraan postiluukusta) vajaassa viikossa.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet (vasemmalta oikealle):
* VIP Gold Super Bebesh Balm Triple Functions
* Hot Pink Super Bebesh Balm Triple Functions
* Diamond Luminous Pearl Bebesh Balm
*The Oriental Gold Bebesh Balm

Ensimmäisenä testiin pääsi tuo VIP Gold -versio. Tuotelupaus on: "Ingredients with an abundance of nutrition keep skin resilient and moist and its whitening and wrinkle fighting properties helps maintain clear and resilient skin, while giving the skin a natural and bright look."


Yllä olevan tekstin ja käyttäjäkokemusten perusteella ajattelin, että tämä on kenties tarkoitettu hieman "kypsemmälle" iholle ja levittelin tätä aamulla kasvoilleni varsin skeptisenä. (Skin 79:n omat sivut tosin suosittelevat tätä sekä kuivalle että sekaiholle.)

Useimmat lukemani blogikirjoitukset näistä BB-voiteista olivat aasialaisten/aasialaisperäisten kirjoittajien tekstejä, joten kuvaukset voiteiden sävyistä ja niiden sopivuudesta omaan ihonväriin eivät tietenkään olleet avuksi skandinaaviselle kalpeanaamalle. No, se hyöty kanssabloggajista oli, etten järkyttynyt siitä, että tuubista tuleva voide on harmaanruskeaa. Nice! Iholla voide kuitenkin muutti nopeasti väriään ja lopputulos oli varsin luonnollinen.

Alkuperäisenä ajatuksenani oli ollut - kun tätä voidetta ei kehuttu tai mainostettukaan peittävänä (vrt. Misshan "Perfect Cover"), että levitän tämän päälle joko meikkivoidetta tai vähintäänkin peitevoidetta. Minua odotti kuitenkin positiivinen yllätys. Ohuehko kerros tätä voidetta antoi iholle tasaisen sävyn ja Lumenen Natural Coden meikkivoidepuuteri (kuivalla sienellä levitettynä) riitti peittämään ne jutut, mitä BB-voide ei aivan peittänyt. Myös kasvojen kiiltely kesti kurissa yllättävän hyvin (keskipäivällä sipaisin hieman puuteria nenänvarteen) ja - vaikka sain säätilasta ja liian runsaasta vaatetuksesta johtuen kotimatkalla kunnon hien pintaan - kasvojen taputtelu E.L.F.:in "puuteripaperilla" sai meikin taas siistin näköiseksi eli periaatteessa olisin voinut vielä jatkaa matkaa vaikka terassille... mutta jäin nyt kuitenkin mieluummin jakamaan näitä positiivisia kokemuksiani tästä tuotteesta. 

Päivitän tätä postausta ehkä myöhemmin, sillä voihan olla, että iholla nyt vain sattui olemaan tänään jotenkin "kuivempi" päivä. Varmaa on, että haluan käyttää tätä voidetta toistekin. Seuraavaksi vuorossa on sitten tuo "Hot Pink".


Loppuun vielä tämän tuotteen INCI-lista:
Water, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Dimethicone, Titanium Dioxide, Isopropyl Palmitate, Talc, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Hexastearate/Hexa rosinate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Arbutin, Ethylhexyl Salicylate, Zinc Oxide, Magnesium sulfate, Polyglyceryl-4 isostearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Portulaca Oleracea Extract, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Glycosyl Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Ubiquinone, Hydrogenated Lecithin, Citrus Unshui Fruit Oil, Ceramide 3, Cholesterol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Madecassoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbo Nucifera Flower Water, Caviar Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Disteardimonium Hectorite, Trihydroxystearin, Aluminum Hydroxide, Aluminum Stearate, Methicone, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Gold, Triclosan, BHT, Phytic Acid, Fragrance, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Iron Oxides.


Ja kuvaus tuotteen toimintatavoista:
GOLD and CAVIAR EXTRACT.
Improve skin’s resilience.
KAVA and PURSLANE EXTRACTS.
Soothe tired and irritated skin.
MADECASSOSIDE.
Derived from Gota Kola or Centella asiatica, this helps to improve skin marks due to its natural collagen production-stimulating action and tissue-repairing capability.
SWEET ALMOND OIL and ALOE VERA EXTRACT.
Deeply hydrate and nourish skin with proteins, fatty acids, and other essential nutrients that help to improve skin’s moisture-retention ability and soothe skin after sun exposure.
ARBUTIN.
Derived from the bearberry plant extracts, this safe whitening active ingredient naturally whitens and brightens the skin.

Lähde: http://efacialmasks.com/skin79goldbbcream.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti