lauantai 4. elokuuta 2012

MSCHIC by Seppälä -meikeistä, käyttökokemuksia

Blogini ensimmäinen kirjoitus taisi käsitellä Seppälän myymiä MSCHIC-meikkejä (jotka käsittääkseni eroavat MSCHICin "omista" tuotteista). Suhtauduin näihin tuolloin varsin kielteisesti mutta kun näitä on kuitenkin tullut käytettyä, tuntuu siltä, että pieni kertaus on paikallaan, vaikkei näitä ainakaan enää tuolla pretty.fi:n sivuilla myynnissä ollutkaan.

Primer oli aluksi pettymys, koska pumppu ei suostunut toimimaan, ei sitten millään. Loppujen lopuksi kaivelin tuotetta pullon suuaukosta metallitikulla ja tuotteen vähetessä sitten tajusin, että pullon pohjan mustan osan irroittamalla pystyn painamaan pullon pohjaa ylöspäin, jolloin pohjustusvoide nousi pullon yläosaan. Primer, jonka sain hiljattain käytettyä loppuun, oli laadultaan ihan hyvää keskitasoa, sillä se silotti ihon pintaa, helpotti meikkivoiteen levitystä ja lisäsi jonkin verran meikin kestävyyttä.

Meikkikyniä, joita setissä taisi tulla peräti kymmenen kappaletta, olen käyttänyt jonkin verran. Huultenrajauskynät ovat olleet perushyviä ja harmahtavalla ja ruskealla olen pariin otteeseen piirtänyt kulmia ja rajauksia mutta noille sävyille en oikein keksi käyttöä. Iloinen yllätys on kuitenkin ollut musta kynä, joka pehmeydestään huolimatta on oikein kestävä ja esimerkiksi silmän alaluomen sisärajauksissa se ylittää sekä runsaspigmenttisyydellään että kestollaan aiemman suosikkini eli Lumenen Intelligent Eyelinerin (en nyt ole tuosta nimestä täysin varma). Myös yläluomen rajauksissa kesto on ainakin normaalissa työpäiväkäytössä ollut hyvä; bilekäytössä vannon aiemmin esittelemäni Indelible-sarjan Liquid Eyelinerin nimiin. Musta kynä on siis päässyt "käsilaukkumeikkipussiin", joten se on nyt aina mukana.

Myös "Afterglow"-nimisestä poskipunasta olen pitänyt kovasti ja se on saanut vakiopaikan "bilemeikkipussukasta". Arkisin en poskipunaa käytä mutta bilekäyttöön tuo raikas pinkin sävy on juuri sopiva ja näyttää hyvältä erilaisissa valaistuksissakin.

Toisaalta "käytänkö vai heitänkö" -tuotteitakin settiin tosiaan sisältyi. En ole päässyt sinuiksi kummankaan luomivärin (Matte white & Matte purple) kanssa; ongelmat liittyvät niiden pigmentin määrään, sävyyn, levittyvyyteen ja kestoon. Myös puuteri on ns. "onneton tapaus", koska siitä ei oikein irtoa mitään  - ja se, mitä irtoaa, ei levity kovin hyvin, mutta olen pitänyt sitä "hätävarana" sellaisiin hetkiin, kun meikillä ei enää nyt niin ole väliä mutta kiiltoa olisi kuitenkin kiva häivyttää. Eli jos vaikka lähden töiden jälkeen piipahtamaan lähikaupassa. Tai jos kaverini soittaa kertoakseen, että on sattumalta tällä suunnalla ja että voisi tulla hakemaan takaisin lainaamansa DVD:n. (Jos joku tahtoo noita kokeilla, niin ne saa kyllä ihan ilmaiseksi; luomivärit lähes uudenveroisia, puuteria käytetty jonkin verran.)

Hohtomeikkivoiteen suhteen elättelen vielä toiveita noiden suhteellisen myönteisten primer-kokemusten perusteella. Tuntuu vain siltä, että kun kasvot muutenkin kiiltävät hohtavat, pohjustusvoiteen tuoma lisähehku voi olla aivan liikaa. Pitänee vain joku (koti-)ilta ottaa pullo käteen ja kokeilla. Samaan sessioon voisi tietysti yhdistää muidenkin "epäilyttävien" värikosmetiikan tuotteiden testausta. Otetaanpa tämä harkintaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti