tiistai 14. elokuuta 2012

Maybellinen One-by-one -ripsiväristä

Ripsivärivalikoimani uhkasi paisua jossain vaiheessa hallitsemattoman suureksi. Loppujen lopuksi onnistuin tekemään päätöksiä ja heittämään toivottomat tapaukset (ei levity kunnolla, sottaa ja on lisäksi hankala poistaa) roskiin ja käyttämään sinnikkäästi perushyviä ripsivärejä loppuun jokapäiväisellä käytöllä. Nyt ripsivärejä on enää vielä kahdeksan ja niistäkin yksi aivan lopuillaan, yksi odottaa vielä (ehkä) poisheittämistä ja ainakin kolmea on kiva käyttää. Yksi näistä kivoista on Maybellinen One-by-one -maskara.
Ostin tämän viime kesän satunnaisessa shoppailuhuumassa, kun Anttilassa oli "kolme Maybellinen ripsiväriä hintaan X" -tyyppinen tarjous. Heräteostos, siis. Kokeilin tätä tietysti heti kotiinpäästyäni mutta arastelin jäykkiä harjaksia ja tuote jäi kaapin perukoille. Jokin aika sitten ripsivärejä läpikäydessäni annoin tälle uuden mahdollisuuden ja huomasin tämän ihan kelpo tuotteeksi.

Osittain syynä muuttuneeseen mielipiteeseeni voi olla sekin, että värimassa on ehkä hieman kuivahtanut säilytyksen aikana. Oli miten oli, jäykkä harja erottelee ripset todella hyvin (paakkuja on vaikea saada aikaiseksi ellei toden teolla yritä paakuttaa), ripset saavat hyvin tuuheutta ja pituuttakin tulee hieman lisää. Mikä parasta, näkyvyyttä tulee jo parilla kerroksella, mikä ilahduttaa arkiaamujen ainaisessa lähtökiireessä.

Nyt kun ripseni osuvat Neulashin käytön ansiosta kulmaluulle, tämä toisinaan hieman suttaa ihoa kulmakarvojen alta päivän mittaan (ellen ole pohjustanut muuta silmämeikkiä huolella) mutta sutut on helppo pyyhkäistä pois. Alaluomille tämä ei leviä tai varise ja tämä kestää tihkusateenkin. (Kävelin tässä yhtenä päivänä sateessa bussipysäkiltä kotiin enkä viitsinyt avata sateenvarjoa, sillä muistelin laittaneeni aamulla Sensain 38 -ripsiväriä. Kotiin tullessa ripsivärit olivatkin hyvin paikoillaan mutta kun ryhdyin pesemään meikkejä pois ja ripsiväri lähti liukenemaan "normaalisti", tajusin erehtyneeni.)

Tämä on siis kestävyydeltään, tuuhentavuudeltaan ja kuitenkin helpon poistettavuudeltaan mainio tuote arkikäyttöön ja tällä saa bilemeininkeihin suhteellisen näyttävänkin lopputuloksen, kunhan vain jaksaa sutia enemmän kuin pari kerrosta. Normaalihinta tälle lienee 14 euron luokkaa mutta kuten muutkin Maybellinen meikit, tämä on usein tarjouksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti