sunnuntai 19. elokuuta 2012

Skin 79:n BB Cleanserista

eBaysta tilaamani täysikokoisen Skin 79:n oranssipakkauksisen purkin (arviota tulossa piakkoin) mukana tuli kolme pientä näytepakkausta. Yksi näistä oli jo aiemmin kommentoimani "Hot Pink BB-voide" (näytepakkaus lähtee veloituksetta 1. halukkaalle), toinen tämän saman merkin "etanavoide" (arvioin sen myöhemmin) ja kolmas näyte oli tämä "BB Cleanser", joka oli tuotteena aika hauska!

Pienessä testipakkauksessa oli tuotetta vain yhteen kasvojen pesukertaan, joten en valitettavasti voi kertoa mitään tämän vaikutuksista jatkuvassa käytössä ja vaikka tästä olisi todella pitänyt napsaista kuva "in action", se hetki oli ja meni. Hyviä kuvia löytyy kuitenkin vaikkapa Love struckin blogista.

Lyhyesti: Kyseessä on puhdistusaine, joka sisältää happea. Pakkauksesta tullessaan tuote on vaaleaa ja geelimäistä mutta muuttuu iholla jäykäksi vaahdoksi (marenki? muotovaahto?), joka sitten hierotaan ihoon ja huuhdellaan pois. Tuote tuoksuu hempeän hedelmäiselle ja jättää ihon mukavan tuntuiseksi. Aion ehdottomasti hankkia tätä täysikokoisenkin pakkauksen. eBayssa 100 ml:n puteli näyttää maksavan vajaat 12 dollaria eli hieman alle 10 euroa (postikulut sisältyvät hintaan). Ei siis aivan ilmaista mutta - jos tuote on jatkuvassa käytössä ensivaikutelman veroinen - luultavasti kannattavaa.

Niin, ja mitä olen näiden Skin79 -tuotteiden yhteydessä maksamiani eBay-hintoja maininnut... kaikki hinnat ovat siis olleet kiinteitä "Buy it now" -hintoja. Monia tuotteita saattaa saada halvemmallakin, jos viitsii osallistua huutokauppoihin. Itse olen ollut ihan tyytyväinen noihin kiinteisiin hintoihin, koska olen halunnut saada kiinnostavat tuotteet itselleni mahdollisimman nopeasti sen sijaan, että osallistuisin tuotteen X kohdalla kahdeksaan huutokauppaan, joista seitsemässä ensimmäisessä joku muu esittäisi korkeimman tarjouksen; isoista euromääristä kun tässä ei ole kuitenkaan kyse. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti