perjantai 10. elokuuta 2012

Skin 79:n BB-voiteista, osa 2

Tällä kertaa vuorossa on neliosaisen Skin 79 -sarjan miniatyyrisetin pinkki tuubi: Hot Pink Triple Action BB Cream. Siinä missä ensin kokeilemani "VIP Gold" oli tuubista tullessaan harmaanruskeaa, tämä "Hot Pink" oli "vain" lievästi harmahtaavaa vaaleanruskeaa ja ihollakin sävy oli niin vaalea, että se sopi hieman rusketusta saaneelle "valkonaamalle." Tämä riitti myös peittämään suurimman osan näpyistä ja arvista eli tätä pohjalle ja ohut puuterointi päälle.


Käytin tätä helteisenä viikonloppuna ja tämä kesti oikein hyvin hikoilun. Koska olin reissussa ja olin unohtanut varsinaisn yövoiteen kotiin, käytin tätä myös yöllä eikä kyläpaikan valkoiseen tyynyliinaan tullut tahroja, eli pysyvyys on tosiaankin varsin hyvä. Voide sitäpaitsi riitti kosteuttamaan (rasvaisen) ihoni ja aurinkosuojakerroin (25) pelasti päiväsaikaan ihon palamiselta, kun tuli kerrankin ulkoiltua.

Verrattuna tuohon VIP Goldiin tämä oli "yhtä kiva", joskin minulle jäi se tunne, että meikkinä käytettynä VIP Gold piti jostain syystä kiillon hivenen paremmin kurissa. Käytin - kuten VIP Goldinkin kanssa - tämän päällä vain peitepuikkoa (parissa "pahassa" paikassa) ja puuteria. Lisätietoa tuotelupauksista, vaikuttavista aineista ja INCI-listan voi käydä halutessaan lukaisemassa alla olevasta linkistä; noilla sivulla kerrotaan mielestäni näistä tuotteista huomattavasti kattavammin kuin merkin omilla (jenkki-)sivuilla. Odottelen nyt kuitenkin että saan testattua loputkin kaksi miniatyyria ja kaksi täysikokoista Skin 79 -tuotetta, ennen kuin alan laittaa näitä paremmuusjärjestykseen.

http://efacialmasks.com/skin79triplefunctionbbcream.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti