lauantai 25. elokuuta 2012

"Persikkaposkista"

Olen monesti kuullut puhuttavan ohuiden ihokarvojen peittämistä poskista "persikkaposkina" ja sehän kuulostaa mukavalta, suorastaan herkulliselta, eikö? No, käytännössä tilanne on toinen. Poskien "nukka" on tiellä meikkivoidetta levitettäessä ja puuterointi tuntuu korostavan noita karvoja entisestään. Vaikka karvat ovat (onneksi!) vaaleita ja äärimmäisen ohuita - eivät siis mitään mustia, paksuja mummokarvoja - niiden lukumäärä ja tiheys luo tietynlaisen haasteen.

Entä ratkaisu? Epilaattori! Vaikka kasvojen epilointi voi tuntua turhanpäiväiseltä, voin vakuuttaa, että se kannattaa: normaali meikkivoide ja puuteri toimivat huomattavasti aiempaa paremmin tämän pienen (ja käytännössä kivuttoman) toimenpiteen jälkeen ja myös kasvoilta "vedettävät" kasvonaamiot irtoavat huomattavasti kiltimmin.

Opin tämän niksin aikoinaan jostain iltapäivälehdestä (Scarlett Johanssonkin turvautuu tähän menetelmään, jos lehteen on uskominen) ja koska kasvojen karvat kasvavat ainakin itselläni hitaammin kuin "ne siellä alhaalla", epilointi kerran kuukaudessa riittää vallan mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti