sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mineraaliluomiväreistä

Innostuin pari vuotta sitten mineraaliluomiväreistä ja tilasin mineraalipohjien ohella Mad Mineralsilta myös luomivärinäytteen ja "sealerin", jonka tulisi kiinnittää väri luomille. Näiden lisäksi en voinut vastustaa eBaysta löytynyttä The Cosmetic Princess -merkin mustaa glitterluomiväriä.

En kuitenkaan onnistunut luomaan näihin mitään suhdetta. Suhteella tarkoitan sitä, että opin tuntemaan tuotteen ominaisuudet: Vaatiiko pohjustuksen (ja jos tarvitsee, millaisen?) vai voiko sitä käyttää yksistään? Entä mitä tuotteella tehty meikki kestää? Parin tunnin lauantaiset kahvilatreffit ystävättären kanssa? Normaalin työpäivän? Työpäivän, jonka jälkeen vielä ne parin tunnin kahvilatreffit? Hikisen yön klubilla? Kaatosadefestivaalit? Kaatosadefestivaalit helteessä, jonka jälkeen hikoilua klubilla ja kotimatkalle vasta seuraavana päivänä ei-ihan-niin-aamusta?

Nämä tilaamani mineraaliluomivärit ovat sävyiltään ihania mutta en ole oppinut luottamaan näihin edes tuon "sealerin" kanssa. Olen kuitenkin lukenut näistä paljon hyviäkin kokemuksia, joten nämä tuotteet on nyt lisätty "Ilmaisia meikkejä" -sivulle siinä toivossa, että nämä saavat uuden kodin joltain, joka osaa käyttää niitä (tai on edes innostunut kokeilemaan). Rasvoittuva iho, piilolinssien käyttö ja toisinaan varsin äärimmäiset käyttöolosuhteet nyt vain sattuvat olemaan sellainen yhdistelmä, että vaadin etenkin tällaisilta voimakkaammilta sävyiltä totaalista luotettavuutta; naamalle levinneet meikit kun eivät ainakaan kaunista.

Tässä vielä linkit tuotteisiin (mustasta glitterluomiväristä en enää löytänyt kuvaa):
http://madminerals.org/item_610/Mineral-Eye-ShadowLiner-Sealant.htm
http://madminerals.org/category_6/Multi-Use-Mineral-Colors.htm (uskoisin, että saamani pieni näyte on sävyä "Glacier")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti