perjantai 17. elokuuta 2012

Skin 79:n BB-voiteista, osa 3

Jatketaanpa taas Skin 79 -merkin neljän BB-voiteen miniatyyripakkauksen parissa. Tällä kertaa vuorossa "Diamond Pearl -voide", jonka lupauksista ja vaikuttavista aineista löytyy kattavasti tietoa osoittessa http://efacialmasks.com/skin79diamondbbcream.html.
Miniatyyri on tuo kolmantena vasemmalta oleva hopeanvärinen tuubi  ja nyt, kun tuo testerituubi ei enää ole hallussani, en ole 100% varma siitä, onko tämä täysin sama tuote kuin mihin nyt laitoin linkin vai (taas) joku eri laji; Skin 79:llä kun näitä vaihtoehtoja riittää...

Kädelle swatchattuna tämä oli TODELLA shimmerinen ja odottelinkin siksi varsin kauan sopivaa tilaisuutta tämän testaamiseen. Lopulta koitti parin tunnin baarivisiitti keskellä viikkoa paikkaan, jossa ei takuulla olisi ketään tuttua - eli ei mitään hävittävää, vaikka shimmerisyys olisi kestämätöntä...

Voide oli koostumukseltaan selvästi kahta aiemmin testaamaani ohuempaa mutta oli kuitenkin yhtä peittävää. Shimmerisyys näytti kasvoilla ensin niin kamalalta, että melkein annoin periksi ja harkitsin peseväni tämän pois, mutta kun puuteroin kasvot Lumenen meikkivoidepuuterilla, hohtokin vaimeni ja näkyi vain paikoitellen valon osuessa kasvoille tietystä kulmasta.

Meikki kesti rasvaisella ihollani tuon lyhyen reissun yllättävän hyvänä, vaikka tuli hikoiltuakin. Laitoin kuitenkin tuubin heti seuraavana päivänä kiertoon, sillä kun kasvot kiiltävät helposti muutenkin, shimmerisyys ei vain sovi yhtälöön, vaikka se kuinka optisesti häivyttäisikin ihon virheitä. Niille, jotka eivät kärsi alkuunkaan ihon luonnollisesta kiiltelystä, tämä voi kuitenkin olla ihan hyvä tuote ja miksei muillekin korostusvoiteeksi, jos ei kasvoille niin vaikka käsivarsille tai decolleteelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti