keskiviikko 8. elokuuta 2012

Lidlin suihkugeelistä

Taas lisää loppuneita tuotteita! Lidlissä tulee asioitua aina silloin tällöin ja olen - erittäin edullisen hinnan houkuttelemana - testaillut myös siellä myytäviä päivittäiskosmetiikka- ja hygieniatuotteita. Mikään ei ole ollut täysin "kuraa" mutta harvemmasta tuotteesta olen ajatellut ostavani sitä uudestaan. Suihkugeelin kanssa valmistajan on ehkä hieman vaikea epäonnistua mutta esimerkiksi Lidlin myymistä läpinäkyvissä pulloissa olevista suihkugeeleistä en oikein innostunut; ne olivat koostumukseltaan jotenkin "liukkaita" ja etenkin punasävyisestä suihkugeelistä huomasi helposti, että sitä roiskahteli saippuointivaiheessa pitkin valkeita kaakeleita. Tuoksukaan (tämän punaisen tuotteen tapauksessa "Oriental") ei ollut aivan sitä, mitä kaupassa olin kuvitellut.

Näistä Lidlin Cien-merkin alla myymistä suihkugeeleistä (-kermoista?) olen sen sijaan pitänyt kovasti. Kuva on nyt valitettavasti hieman harhaanjohtava (tämä siitä seuraa, kun ei itse jaksa valokuvata) mutta seuraavassa esittelemieni tuotteiden pullo on sama, kuva ja "värikoodiraita" korkin alareunassa vain ovat erilaiset.

Kirkkaanoranssilla raidalla varustetussa pullossa oleva "Cream Oil Body Wash", jonka tuoksuna on "Ginkgo & Frangipani" lupaa kosteuttaa kuivaa ja rasittunutta ihoa. Tämä ei tosiaankaan kuivattanut ihoa ja tuoksu on ihanan hedelmäinen, mieleen tulevat persikat ja nektariinit. Vaahtoavuudeltaan tämä sopii myös kylpyvaahtona käytettäväksi.

Vaaleansinisellä raidalla koristeltu pullo "Shower Cream with Allantoin" on puolestaan herkälle iholle tarkoitettu suihkusaippua. Tämän tuoksu on ihanan "puhdas" olematta kuitenkaan "dovemainen" tai "niveamainen". Myöskään tämä ei jättänyt ihoa kuivan tai muutenkaan epämääräisen oloiseksi mutta pesee kuitenkin "hyvin".

Näitä ostan jatkossakin: ainakin pari tuoksuvaihtoehtoa taitaa olla vielä kokeilematta ja tällainen 300 millilitran pullo maksaa muistaakseni hieman päälle euron, olisiko viimeksi ollut 1,20€? Näitä raaskii kuljettaa mukana matkoillakin, kun ei tule niin iso vahinko, vaikka pullo sinne hotellin tai kaverin kylpyhuoneeseen unohtuisikin ja kuntosalillakaan ei tarvitse niin pohtia, monelleko suihkugeeliään lainaa tai uskaltaako sen jättää saunan ajaksi (vartioimatta) sinne suihkutiloihin. Todennäköisintä tietysti on, ettei ketään todellakaan kiinnosta napata sen enempää tahallaan kuin vahingossakaan mukaansa tällaista "ei-merkkituotetta"...  Ja ei, en ole vainoharhainen mutta silloin kerran ärsytti kovasti, kun hyvän hoitoaineeni oli joku muukin asiakas ilmeisen hyväksi havainnut ja ottanut kotiinsa jatkotestaukseen.


2 kommenttia:

  1. Mäkin olen hurahtanut lidlin kosmetiikkaan ja suihkutuotteisiin. Cien merkkisistä tuotteista olen kans tykännyt ja mullekin oli pettymys toi oriental suihkugeeli, tuoksu oli jtk yli-imelä ainakin omaan nenääni. Iseree merkkinen silmänympärysvoide oli kans todella kiva ja hintaakin vain päälle pari euroa. En ole missään nähnyt halvemmalla silmänympärysvoidetta.

    VastaaPoista
  2. Ei pentele on sullakin huolet kyl oot pikku sieluinen ihminen jos tämmöstä kirjottelet täällä...nyky ihmiset saa mut voimaan pahoin :P

    VastaaPoista