sunnuntai 5. elokuuta 2012

Wet'n'Wild Mega Linerista

Seppälän alennusmyynneistä mukaan lähti Wet'n'Wild-sarjan (jonka nimen kirjoitusasusta olen aina epävarma) Mega Liner eli vedenkestävä nestemäinen rajausväri turkoosina. Kuvasta väri ei valitettavasti oikein tule esille mutta kyseessä ei ole "turkoosi" (vrt. kivi) turkoosi vaan enemmänkin voimakas vihreän sävy. Olen tykännyt kovasti tämän sarjan "Lust"-luomiväripaletista värien runsaspigmenttisyyden, levittyvyyden ja kestävyyden vuoksi. Toisaalta (samasta alesta) ostamani saman sarjan kolmen napin suuruinen luomiväripaletti "Cool as Cucumber" oli kuin eri valmistajan tuote: väriä ei tuntunut irtoavan, ainakaan siinä määrin, kuin olisin toivonut (lähes käyttämätön "Cool as Cucumber" -paletti siis ilmaiseksi jaossa sitä ensin pyytävälle).

Olin siis näiden kokemusten perusteella hieman epävarma tämän rajausvärin laadusta niin pigmenttisyyden, levittyvyyden kun kestävyydenkin suhteen. Vedenkestävyys on nimittäin varsin suuri lupaus. Jotkut "vedenkestävät" tuotteet ovat nimittäin mitä suurimmassa määrin rasvaliukoisia, mikä on tälläisella ihotyypillä varustetulle ihmiselle suuri ongelma ja vaikka tuote lupaisikin olla paitsi "waterproof" niin myös "smudgeproof", sekään ei aina pidä paikkaansa; kyllä Kanebon Sensain peruskolmekasikin on joskus sateessa lähtenyt sottaamaan. Ei pahasti mutta kuitenkin.

Otin tämän käyttöön paikkakunnan"pikkutapahtumassa" siltä varalta, että jotain katastrofaalista tapahtuisi (lyhyt matka kotiin). Piirsin tällä ylärajaukset iltana, jolloin oli suuri sateen mahdollisuus eli tarkoituksena oli testata niin rasvan- kuin vedenkestävyyttäkin. Tuotteen käyttö oli helppoa, sillä sivellin on jäykkä ja kapea ja muodostuu ihan kunnollisista "karvoista"; huopakärkisten nesterajausvärien kanssa en ole koskaan tullut sinuiksi.

Sadetta ei tullut eikä ilta venähtänyt, joten ei tullut yllätyksenä, että rajaukset olivat täydellisen siistit vielä kotiin palatessani. Yllätys tuli vastaan vasta kun putsasin meikkejä. Siinä vaiheessa, kun olin liotellut Sensain 38 Volumizing -ripsivärin pois (ja sitä ennen pessyt kasvot normaalisti Estee Lauderin meikinpoistoaineella, jota en tosin erityisesti hiero silmänympärysalueelle sen voimakkaan pesevyyden vuoksi), rajausväri piti edelleen pintansa. Vihreät viivat luovuttivat vasta Maybellinen kaksifaasisen silmämeikinpoistoaineen vaikutuksesta - eivätkä sittenkään erityisen helposti. Tuote siis lunasti lupauksensa ja voisin kuvitella hankkivani tätä ehkä jossain muussakin sävyssä, ainakin "perusmustana" sitten, kun tuo (selvästi tätäkin) kestävämpi (ja hintavampi) Indelible eyeliner jossain vaiheessa loppuu. Tämän rajausvärin normaalihinta on noin neljä euroa ja Wet'n'Wild-tuotteet ovat monesti "ota 3 maksa 2" -tyyppisissä tarjouskampanjoissa, joten hinnan ja laadun suhde on tässä kyllä kohdallaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti